10 Produse de la care pielea ta îmbătrânește mai repede

  Nu este ușor să arăți mereu tânăr, mai ales dacă mănânci greșit.

  Cu toate acestea, vrem ca pielea noastră să fie moale și elastică. Credeți sau nu, dar un stil de viață sănătos poate schimba multe în bine.

  În această listă o să vedeți produsele care îmbătrânesc pielea, determinând apariția ridurilor. Poate doriți să reduceți consumul sau să nu mai consumați deloc.

  Alimente dăunătoare

  • Mâncarea încălzită în cuptorul cu microunde.

  Încercați să utilizați cuptorul cu microunde cât mai puțin posibil. Alimentele pe care le încălziți în cuptorul cu microunde pot conține sodiu (datorită conservanților). Când încălziți laptele în cuptorul cu microunde sau mâncarea deja gătită (dar răcită), se formează agenți cancerigeni. Un număr mare de produse semifinite pot provoca arsuri la stomac și excesul de greutate.

  • Carbohidrați.

  Pentru a vă prelungi viața, încercați să consumați mai puțini carbohidrați. Acestea afectează insulina din sânge, iar creșterea nivelului de producție de insulină afectează gena responsabilă de funcționarea normală a corpului. De asemenea, este demn de remarcat faptul că, în curând după consumul de alimente care conțin carbohidrați, vă este foame.

  • Produse alimentare pe bază de grâu.

  Grâul este unul dintre acele alimente care accelerează foarte mult procesul de îmbătrânire. Ridurile vor apărea mai repede, iar consumul de cantități excesive de alimente pe bază de grâu, combinate cu niveluri ridicate de zahăr din sânge, face lucrurile mai rău.

  • Porumb.

  Produsele alimentare pe bază de porumb (fulgi, chipsuri) conțin cantități mari de fructoză, ceea ce face ca procesul de îmbătrânire să se accelereze de aproape 10 ori. De asemenea, este util să știți că porumbul creează un dezechilibru al acizilor grași omega-6 și omega-3 care ajută la combaterea îmbătrânirii premature.

  • Lapte și brânză.

  În lume, există un număr foarte mare de persoane care nu tolerează cazeina (o substanță proteică Găsită în lapte). Și acest lucru nu este surprinzător, deoarece această proteină se poate acumula în organism și poate provoca constipație. De asemenea, din utilizarea excesivă a produselor lactate pot apărea cosuri și eczeme.

  • Suc.

  Cea mai mare parte a sucurilor conține un nivel ridicat de zahăr, care are un efect negativ asupra pielii. Din acest motiv, pielea își pierde elasticitatea și încep să se formeze ridurile. Consumând băuturi carbogazoase, nu vă dați corpului cantitatea necesară de lichid. Numai apa minerală obișnuită poate stinge cu adevărat setea.

  • Consumul excesiv de cafea.

  În cantități mici, cafeaua poate fi foarte utilă. Cu toate acestea, utilizarea excesivă duce la deshidratare, din care pielea este uscată, iar ridurile încep să apară mult mai devreme. Nu uitați să beți un pahar de apă după 15-20 de minute după ce ați consumat cafea.


  Fast-food.

  O astfel de masă conține cantități mari de acizi grași trans, care sunt capabili să vă blocheze rapid arterele. Există o mulțime de calorii într-o astfel de masă și este greu de digerat, astfel încât în corpul tău se transformă doar în grăsime. În plus, o astfel de hrană distruge mecanismele de protecție ale cromozomilor. În cele din urmă, îmbătrâniți mai repede.

  • Produse semifinite.

  Astfel de produse conțin atât acizi grași, cât și carbohidrați, care distrug irevocabil colagenul – o proteină responsabilă de elasticitatea, elasticitatea și netezirea pielii. Ingredientele create artificial (conservanți, amelioratori de gust) sunt, de asemenea, dăunătoare organismului. În plus, produsele semifinite nu conțin cantități adecvate de nutrienți, spre deosebire de mesele obișnuite.

  • Alimente bogate în sare.

  Astfel de alimente vă deshidratează corpul. Ca urmare, pielea se usucă rapid și arăți mai în vârstă decât anii tăi. De asemenea, o cantitate mare de sare din alimente este asociată cu probleme de tensiune arterială crescută și insuficiență renală.

  • Alcool.

  Acesta este un alt produs care usucă pielea. Consumul excesiv de alcool distruge aproape totul în organism. Ca urmare, o persoană îmbătrânește mult mai repede. Mai mult decât atât, o persoană nu numai că va arăta mult mai în vârstă, ci și se va simți bătrân. Organele vor înceta să funcționeze normal, iar acest lucru va avea un efect puternic asupra creierului.

  • Băuturi energizante.

  Deoarece aceste băuturi conțin cantități mari de cafeină, ele acționează în același mod ca și cantități excesive de cafea consumată. În plus față de deshidratare, ingredientele conținute în aceste băuturi distrug smalțul dinților. Oamenii de știință nu au studiat, de asemenea, toate elementele care pot lăsa urme toxice și ne pot afecta sănătatea.

  • Dulciuri.

  Cel mai adesea, o persoană va fi grasă din cauza zahărului. Bomboanele și prăjiturile umple corpul cu calorii suplimentare. Zahărul agravează metabolismul și riscați să vă ridicați foarte mult nivelul de colesterol. Consumați dulciuri numai dacă aveți nevoie de energie instantanee, dar asigurați-vă că zahărul va fi într-adevăr utilizat (pentru exerciții fizice, de exemplu).

  Postat : retetenaturiste.net
  Nu uitați să vă abonați la pagina noastră facebook pentru a fi notificat cu articole noi  https://www.facebook.com/retetenaturiste.net/ 

  Добавить комментарий