12 OBICEIURI SIMPLE CARE TE VOR AJUTA SĂ TRĂIESTI MAI MULT

  Nu este niciodată prea târziu să începeți să adoptați noi obiceiuri pentru a vă îmbunătăți viața și bunăstarea. În timp ce acest lucru poate necesita timp, rămânerea concentrată și motivată se va răsplăti în cele din urmă și veți începe să experimentați efectele pozitive ale eforturilor dvs. Iată câteva obiceiuri care să te ajute să trăiești mai mult.

   
  Verificați-vă anual la un medic în fiecare an
  Pentru a menține o stare de sănătate optimă, este esențial să se efectueze o verificare fizică anuală. Aceasta nu este doar o măsură preventivă, ci o modalitate de a consolida un stil de viață mai sănătos. Interesant, un studiu recent realizat de experți de la Universitatea din Exeter sugerează că ar trebui să vedeți un singur doctor în locul câtorva dintre ei pentru examenele anuale. Acest lucru vă permite să primiți indicații specifice despre starea dumneavoastră de sănătate pe baza istoricului dumneavoastră.

  Începeți purtarea de pantofi mai confortabil
  În timp ce călcâiele înalte arată elegant, înlocuirea acestora cu pantofi vă va ajuta să vă controlați mai bine activitățile fizice, veți putea merge pe jos cu 10.000 de pași zilnic fără a vă provoca dureri în picioare.

  Obțineți mai mult somn, mai ales în timpul weekend-urilor
  Dacă corpul tău are suficient timp să se odihnească, să se reîncarce și să se recupereze, vei trăi mai mult. Poți face asta dormind mai mult sau dormind mai mult în weekend. Din păcate, mulți oameni sunt lipsiți de somn fără să fie conștienți de asta. Dacă sunteți adesea în afara focalizării sau obosit, este timpul pentru a dezvolta obiceiuri de dormit.

  Hidratați-vă bine
  Dacă nu reușiți să hidrați corpul în mod corespunzător, veți deveni predispus la boli simptomatice cum ar fi uscăciunea pielii, oboseală, dezorientare și cefalee. Consumul de apă este extrem de important, deoarece reduce riscul acestor probleme și vă permite să ușurați ridurile de pe piele, să energizați mușchii, să reglați funcția colonului și să vă protejați rinichii.

  Înțelege cum funcționează intestinele tale
  Potrivit experților de la Universitatea McGill, secretul longevității este știind cum funcționează intestinele tale. Anume, organismele înfloritoare în tractul digestiv pot determina cât timp veți trăi. Mananca mai multe alimente probiotice, cum ar fi otetul de cidru de mere, culturile vegetale cum ar fi varza de varza si iaurtul pentru a-ti intari intestinele. Avand un echilibru bun al bacteriilor din tractul digestiv va va permite sa digerati in mod corespunzator alimentele.

   
  Mananca mai multe grasimi sanatoase
  Nu toate grăsimile sunt rele pentru sănătatea ta. Organismul are nevoie de grăsimi pentru energie, deci nu ar trebui să stați departe de ele.

  Potrivit Harvard Health, consumul de cantitati mai mari de grasimi mononesaturate din avocado, ulei de masline, ulei vegetal si nuci scade riscul de deces prematur cu 16%. Luați grăsimi din surse animale cum ar fi carnea roșie, ouăle și laptele ocazional.

  Fă sport regulat
  Dacă îți prețuiești sănătatea, trebuie să începeți să luați în serios. Exercitați cât mai des posibil cu un grup de prieteni. Acest lucru vă va stimula motivația și veți avea șanse mai mari de a vă atinge obiectivele de sănătate.

  Nu fi un cartof în canapea
  Se recomandă să vă petreceți maximum două ore la televizor.

  Conform Studiului Național de Sănătate și Nutriție, persoanele care petrec maximum două ore de vizionare la televizor pe canapea își pot prelungi viața cu mai mult de 1,4 ani.

  Dezvoltați un timp sănătos în aer liber
  Organismul are nevoie de vitamina D pentru o viață sănătoasă și îndelungată. Deoarece nu există o sursă mai bogată de nutrienți decât soarele, este important să se dezvolte un timp sănătos în aer liber. Lumina soarelui afectează pozitiv creierul și sănătatea mintală, deoarece expunerea la soare stimulează dezvoltarea serotoninei.

  Cel mai bun mod de a face acest lucru este să obțineți o lumină soarească benefică în primele ore ale dimineții. Încercați să faceți exercițiile de dimineață în aer liber înainte de ora 10 a.m.

  Mențineți o relație bună cu prietenii și membrii familiei
  Este important să aveți prieteni și familii de înțelegere și de susținere care vă vor îmbogăți viața. Împărtășirea suferințelor și coborâșurilor cu cei dragi vă va ajuta să trăiți o viață mai lungă și mai sănătoasă!

  Cultivați un hobby pe care vă puteți bucura de plăcere
  Având un hobby este o modalitate excelentă de a vă îmbogăți viața. Stabilirea timpului de petrecere a timpului liber va scuti stresul și vă va ajuta să vă relaxați. De asemenea, vă va permite să întâlniți oameni noi și să învățați lucruri noi, ambele care aduc energie pozitivă în viața voastră.

  Lucrați în gospodărie și organizați în mod regulat dulapurile
  Nu în ultimul rând, a face treburile casnice și a organiza articolele în mod regulat oferă multe beneficii. Vă menține activ, reduce riscul cardiovascului

  Добавить комментарий