14 MODALITĂȚI DOVEDITE DE A VĂ ÎMBUNĂTĂȚI SĂNĂTATEA CU OȚET DE CIDRU DE MERE (SALVEAZĂ SĂ NU LE PIERZI)


  Oțetul de cidru de mere vă poate îmbunătăți viața în cele mai neașteptate moduri.

  Unul dintre obiectivele mele pentru acest an a fost: să renunț la produsele cosmetice tradiționale comerciale în favoarea produselor și invențiilor naturale.

  Și iată ce am aflat: se pare că unul dintre cele mai puternice remedii este oțetul de cidru de mere. Puteți găsi unul la orice magazin alimentar, iar beneficiile pe care le oferă sunt pur și simplu fantastice!

  Oțetul de cidru de mere nefiltrat, nepasteurizat, brut este «mama tuturor oțeturilor». Și, în primul rând, este apreciat pentru proprietățile antibacteriene și antifungice.

  Oțetul de cidru de mere vă poate îmbunătăți viața în cele mai neașteptate moduri. Poate elimina mirosurile neplăcute, poate curăța corpul și, în general, vă poate proteja de o varietate de boli.

  Iată doar cele mai relevante exemple.

  • Calmează gâtul inflamat
   Oțetul de cidru de mere are capacitatea de a lupta împotriva bacteriilor și microbilor. Data viitoare când gâtul începe brusc să doară, amestecați un pahar de apă caldă cu patru linguri de oțet de cidru de mere.

  Clătiți gâtul cu această soluție fiecare oră pentru a ucide toate bacteriile.

  • Calmează arderea în piept
   Mulți au ales oțet de cidru de mere, mai degrabă decât antiacide, pentru a calma disconfortul toracic. Adesea, arderea apare din cauza acidității scăzute. Oțetul natural de cidru de mere va umple această lipsă și va ajuta la digerarea alimentelor. Pentru a face acest lucru, va fi suficient să dizolvați o linguriță de oțet într-un pahar de apă.
  • Infecții nazale
   Oțetul de cidru de mere vindecă perfect infecțiile nazale. Faptul este că conține vitamine B și e, precum și calciu potasiu și magneziu. Toate aceste oligoelemente ajută la curățarea cavităților nazale și la calmarea atacurilor alergice.

  Data viitoare când vi se va înfunda nasul, dizolvați 1 linguriță. de oțet într-un pahar de apă și beți. Puteți picura în nas cu aceeași soluție slabă.

  • Elimină mătreața
   Aciditatea ridicată a oțetului de cidru de mere ajută la normalizarea pH-ului echilibrul scalpului, prevenind apariția ciupercilor și a bacteriilor. Rețetă anti-mătreață: amestecați oțetul în jumătate cu apă și turnați-l într-o sticlă de pulverizare.

  Pulverizați amestecul pe păr până când se va umezi. Înfășurați capul cu un prosop și lăsați-l timp de 15 minute. Apropo părul va fi, de asemenea, mai voluminos.

  CITEȘTE : CE SE ÎNTÂMPLĂ CU CORPUL NOSTRU ATUNCI CÂND BEM OȚET DE CIDRU DE MERE ȘI MÂNCĂM MIERE PE STOMACUL GOL ÎN FIECARE DIMINEAȚĂ

  • Ameliorează crampele
   Dacă aveți adesea crampe, înseamnă că organismul nu are potasiu.

  Se amestecă 2 linguri de oțet cu o linguriță de miere și un pahar de apă caldă. Bea în fiecare dimineață un pahar de amestec, iar somnul va deveni mult mai ușor.

  • Calmează pielea de mâncărime.
   Oțetul de cidru de mere este un antiseptic care are un efect antifungic. Pe piele acționează ca un balsam. Aplicați-l punctual în forma sa pură, astfel încât mâncărimea să dispară.

  În cantități mici, se recomandă aplicarea chiar și la tratamentul animalelor de companie.

  • Mirosul picioarelor.
   Principala cauză a mirosului neplăcut al picioarelor este transpirația. Transpirația în sine nu are miros, este doar apă eliberată prin piele, iar microbii responsabili pentru mirosul neplăcut, care se înmulțesc favorabil în acest mediu. Oțetul de cidru de mere normalizează echilibrul alcalin al pielii și ucide bacteriile.

  Ștergeți picioarele înainte de a merge la culcare umezite în oțet cu șervețele pentru a rezolva această problemă.

  CITESTE : 15 MOTIVE PENTRU A UTILIZA OȚET DE CIDRU DE MERE

  • Salvează de balonare și flatulență.
   O linguriță de oțet dizolvată în apă vă va ajuta înainte de fiecare masă. Această metodă va ajuta la repornirea » tractului gastro-intestinal.
  • Scoate mirosurile neplăcute din casă.
   Data viitoare, înainte de a arunca banii pe un odorizant de aer scump, amintiți-vă că oțetul elimină perfect mirosul urât.

  Pulverizați amestecul de oțet și apă într-un raport de 1:1.

  • Detergent netoxic.
   Oțetul vă poate ajuta să curățați casa. Amestecat în părți egale cu apă, spală grăsimea, petele complexe și murdăria.
  • Curăță jgheabul.
   Pentru a sparge țevile înfundate, nu este necesar să cumpărați substanțe chimice nucleare. 1/2 ceașcă de bicarbonat de sodiu cu o ceașcă de oțet de cidru de mere. Și apoi se toarnă în jgheab și se lasă timp de o jumătate de oră.
  • Scoate mucegaiul.
   Pentru a scăpa de mucegai, aplicați oțet pe suprafețele mucegăite cu un pulverizator sau ștergeți cu o cârpă umezită. După o oră, clătiți cu apă. Pentru a preveni apariția mucegaiului, pulverizați oțetul în fiecare săptămână în zona cu probleme.
  • Vă permite să călcați lenjeria fără fier.
   Se amestecă oțetul și apa într-un raport de 1:3 și se toarnă într-o sticlă de pulverizare. Stropiți amestecul pe haine umede și lăsați-l să se usuce. Nu va fi nevoie de fier!
  • Îndepărtează petele de pe mobilier.
   Dacă amestecați sare și oțet-veți obține un remediu ideal care va elimina petele de pe mobilier.

  Добавить комментарий