15 Super Alimente Alcaline Care împiedică Obezitatea, Cancerul și Bolile de Inimă

  Menținerea pH-ului este important pentru a menține starea normală și funcționarea organismului. Alimentele acide și prelucrate cresc aciditatea și crește riscul de a dezvolta boli inflamatorii, boli cardiace și boli metabolice.

  Alimentele cu natură alcalină ajută la echilibrarea pH-ului corpului și la prevenirea multor boli. Ajută la utilizarea corectă a mineralelor, cum ar fi calciu, sodiu, potasiu, fosfat, magneziu, etc. Aceste minerale sunt importante pentru oase sănătoase și în menținerea de masă corporală.

  Dacă doriți să controlați greutatea dumneavoastră, pentru a preveni cancerul și bolile de inimăc atunci include următoarele alcaline în dieta ta

  • Spanac:
   Această legumă cu frunze are mai mulți nutrienți importanți, cum ar fi vitaminele B6, K, A, C și niacina. Este, de asemenea, bogat în minerale, fier, magneziu, calciu, potasiu, și zinc.

  Mineralele prezente în spanac ajută la menținerea pH-ului corpului și la menținerea masei corpului. Este bun pentru sistemul circulator, deoarece este bogat în fier și are un efect pozitiv asupra sănătății inimii. Este un antioxidant puternic.

  • Lămâie:
   Acest fruct cu gust acru este disponibil la nivel global și este un produs de uz casnic. Este bogat în vitamina C. Vitamina C este un antioxidant puternic, care este eficient în reducerea tensiunii arteriale, reduce riscul de boli cardiace și accident vascular cerebral.

  Fibra solubilă de pectină îți dă sentimentul de plenitudine și să mănânci mai puțin. Apa caldă cu lămâie este asociată cu pierderea în greutate. Cantitatea de lămâie utilizată în alimente poate ajuta la prevenirea dezvoltării celulelor canceroase. Lămâia împiedică formarea pietrelor la rinichi.

  • Conopidă:
   Este o dietă cu puține calorii, cu o bună sursă de fibre, încetinește digestia și suprimă foamea pentru mult timp. Antioxidanții împiedică deteriorarea radicală liberă și inflamația. S-a dovedit a fi eficace în prevenirea cancerului și a bolilor de inimă

  • Avocado:
   Acestea sunt bogate în acid oleic mononesaturat, care este sănătos pentru inimă și reduce colesterolul, trigliceridele, markerii inflamatorii, etc.

  Avocado poate preveni creșterea celulelor canceroase de prostată, precum și în reducerea efectelor secundare ale chimioterapiei contribuie la pierderea în greutate.

  • Struguri:
   În mod tradițional utilizat pentru fabricarea vinului, fructele sunt ambalate cu mai multe vitamine, minerale și antioxidanți. Polifenolii antioxidanți reduc riscul de cancer, cum ar fi pancreatic, pulmonar, endometrial, esofagian, cancer de prostată, gură și colon.

  Ingredientele resveratrol, quercetin, antocianine și catecine sunt, de asemenea, găsite pentru a ajuta la prevenirea cancerului. Strugurii sunt, de asemenea, eficienți în reducerea colesterolului, tensiunii arteriale, glicemiei etc.

  • Broccoli:
   Este bogată în fibre și dieta bogată în fibre este asociată cu un risc redus de boli cardiace. Păstrează vasele de sânge puternice și luptă cu colesterolul rău. Componentele bioactive prezente în broccoli reduc incidența leziunilor celulare și formarea celulelor canceroase.

  S-a dovedit a fi protector la cancerul mamar, prostata, gastric, colorectal, renal și vezical. Broccoli este bun pentru sănătatea generală, deoarece este compus din fier, vitamine E, K, C, B6, cupru și potasiu.

  • Morcovi:
   Sunt compuse din beta caroten, fibre, vitamina K1, potasiu și antioxidanți. Carotenoizii au acțiune de protecție împotriva cancerului de prostată, colon și stomac.

  Carotenoidul previne distrugerile radicale. Consumul mare de morcovi reduce nivelurile de colesterol rău și dieta hipocalorică este eficient în scădere în greutate.

  • Bace:
   Căpșunile, afinele, zmeura, murele, coacăzele albe, coacăzele roșii și coacăzele negre sunt bogate în antioxidanți și fibre.

  Consumul regulat de bace oferă vitamina C și ajută la combaterea bolilor de inimă și are, de asemenea, un efect diuretic. Fructele sunt, de asemenea, digestive, care ajută la prelucrarea ușoară a alimentelor.

  • Ulei De Măsline:
   Este utilizat pe scară largă în dieta mediteraneană și este bogat în acizi grași mononesaturați. Persoanele din aceste regiuni au așteptări mai mari de la viață și au un efect protector asupra bolilor de inimă, tensiunii arteriale crescute și accidentului vascular cerebral. Uleiul de măsline reduce riscul de cancer de sân.
  • Banane:
   Acest fruct bogat în fibre este compus din potasiu, mangan, magneziu și vitamina B. Ele sunt bune pe sistemul digestiv și ajută la reducerea greutății.

  Nivelul scăzut de sodiu și potasiu prezent în banană ajută la controlul tensiunii arteriale. Bananele sporesc imunitatea și reduc riscul de cancer.

  • Semințe de in:
   Acizii grași Omega-3 prezenți în in perturbă creșterea celulelor canceroase și împiedică formarea celulelor canceroase.

  Lignanii antiangiogenici opresc formarea vaselor de sânge și, prin urmare, creșterea tumorii. Are efecte benefice asupra sănătății inimii.

  • Hrișcă:
   Conține rutin, magneziu, cupru, fibre și anumite proteine. Previne formarea cheagurilor de sânge și a tensiunii arteriale. Butiratul și alte componente SCFAs ajută la prevenirea cancerului.
  • Mere și prune:
   Merele sunt alimente delicioase nutritive care ajută la reducerea greutății și, de asemenea, sănătos pentru inimă, acestea sunt ușor de digerat fructe vă oferă sentimentul de plenitudine.
  • Pepene galben:
   PH-ul pepenilor este de 8,5 și este un bun antiacid. Ajută la eliminarea toxinelor din organism și te ține hidratat. Conținutul ridicat de apă vă ajută în reducerea greutății.

  Concentrația scăzută de sodiu și potasiu ajută la menținerea BP și reduce riscul de boli cardiace.

  • Castraveți:
   După cum știm cu toții, castravetele este o mare sursă de hidratare și, în același timp, ajută la menținerea BP. Au proprietăți antiinflamatorii care reduc incidența cancerului și bolilor de inimă.

  Aceste alimente sunt foarte utile în reducerea apetitului datorită conținutului lor bogat în fibre sau apetitul suprimarea ingredientelor.

  Aceste componente naturale au ingrediente care îmbunătățesc sistemul circulator și sănătatea inimii. Majoritatea alimentelor alcaline sunt bogate în antioxidanți și conțin proprietăți anticanceroase sau antiangiogenice care împiedică formarea celulelor canceroase.

  Postat : retetenaturiste.net
  Nu uitați sa dați share la acest articol și sa vă abonați-vă la pagina noastră facebook pentru a fi notificat cu articole noi  https://www.facebook.com/retetenaturiste.net/

  Добавить комментарий