18 Remedii Naturale Pentru Tratamentul Greței

  Greața e un sentiment cu care nimeni nu vrea să aibă de-a face. Pentru a trata sentimentele de greață, mulți oameni folosesc medicamente anti-greață. Cu toate acestea, aceste medicamente au reacții adverse, cum ar fi somnolența, care fac ca utilizarea lor să fie o provocare.

  REMEDII NATURALE PENTRU GREAȚĂ
  Următoarele metode sunt cele mai bune pentru tratarea sentimentului de greață:

  • MĂNÂNCĂ GHIMBIR
   Ghimbirul este una dintre cele mai populare alegeri pentru vindecarea naturală. Mai mult, ghimbirul e un mod grozav de a trata sentimentele de greață în mod natural.

  Deși ghimbirul puterile sale nu sunt pe deplin înțelese. Experții sunt de acord că ghimbirul este format din compuși care acționează într-un mod similar altor medicamente.

  Multe studii arată că ghimbirul este incredibil de eficient în încercarea de a reduce sentimentele greață în multe situații diferite.

  Nu există un consens cu privire la doza corectă pe care trebuie să o iei pentru a reduce efectele sentimentelor de greață. Cu toate acestea, în cadrul studiului, majoritatea participanților au primit aproximativ 0,5 – 1,5 grame de rădăcină de ghimbir în fiecare zi.

  Femeile gravide ar trebui să ceară sfatul medicului înainte de a trata senzații de greață cu ghimbir. Există doar câteva studii privind utilizarea ghimbirului în timpul sarcinii, dar studiile arată că este mai puțin probabil ca femeile gravide sănătoase să prezinte reacții adverse. Astfel, mulți experți cred că ghimbirul este sigur de a utiliza în timpul sarcinii.

  • UTILIZAȚI AROMOTERAPIE CU MENTĂ
   Aromoterapie cu mentă poate fi folosită pentru a reduce senzația de greață.

  Mulți experți sugerează chiar că consumul de ceai de mentă poate oferi efecte similare anti-greață, deși nu au existat studii care să susțină acest lucru.

  Persoanele care au luat ulei de mentă sub formă de pilule au avut rezultate mixte. Unii au văzut beneficii, în timp ce alții nu văd nici o schimbare în sentimentele lor greață.

  În plus, există foarte puține informații disponibile cu privire la siguranța consumului de ulei de mentă.

  • ÎNCERCAȚI ACUPRESIUNEA SAU ACUPUNCTURA
   Acupresiunea și acupunctura pot fi folosite pentru a trata vărsături și senzație de greață.

  Aceste tehnici sunt folosite pentru a stimula fibrele nervoase, permițând transmiterea semnalelor către măduva spinării și creier. Aceste semnale au capacitatea de a reduce sentimentele de greață.

  Unele dovezi chiar arată că în timpul sarcinii, acupunctura poate fi folosită pentru a trata sentimente greață.

  Cauți o modalitate de a exploata puterea acupuncturii fără a fi nevoie să treci prin procesul de furnicături ale coloanei? Puteți stimula punctul de acupunctură pe cont propriu.

  Acest nerv este situat la două sau trei laturi ale degetelor distanță de incheietura mainii, situat între cele două tendoane proeminente.

  • TAIE O LĂMÂIE
   Mirosul unei lămâi proaspete poate fi folosit pentru a reduce senzația de greață, mai ales la femeile gravide.

  Un studiu de 100 de femei gravide, au utilizat uleiuri esențiale de migdale sau de lămâie pentru a determina care miros a fost cel mai eficient în reducerea senzațiilor de greață. Rezultatele studiului au arătat că persoanele cu ulei esențial de lămâie au fost în măsură să reducă sentimentele lor greață cu 9%.

  Pentru mulți oameni, doar scărpinatul sau felierea unei lămâi este suficient pentru a elibera uleiurile sale esențiale. În mod similar, având un flacon de ulei de lamaie esențial ar putea fi de ajuns pentru a reduce sentimentele de greață.

  • CONTROLEAZĂ-ȚI RESPIRAȚIA.
   Respirând adânc va ajuta la reducerea sentimentelor de greață.

  Respirația controlată este unul dintre cele mai bune remedii de greață. Concentrându-te pe tiparele respiratorii, vei descoperi că poți gândi mai limpede și să te simți mai puțin amețit.

  De aceea respirația controlată este o parte atât de puternică a meditației. Deoarece luarea de timp pentru a se concentra asupra respirației cuiva funcționează pentru a calma corpul, este una dintre cele mai ușoare alternative naturale oricine poate folosi pentru a ajuta la a deveni concentrat.

  Pentru a prelua controlul respirației, inhalați pe nas și numărați până la trei. Apoi, țineți-vă respirația în timp ce numărați până la trei, și în cele din urmă, eliberați-vă respirația.

  • UTILIZAREA DIFERITELOR MIRODENII
   Anumite mirodenii pot fi folosite ca o modalitate de a face față sentimentelor de greață.

  Următoarele trei mirodenii s-au dovedit a lupta împotriva sentimentelor grețoase:

  Pulberea de fenicul: pulberea de fenicul va reduce simptomele menstruale și va ajuta femeile să-și scurteze menstruația.

  Scorțișoara: utilizarea de scortisoara va ajuta pentru a reduce cât de greata femeile se simt la menstruatie.

  Extract de chimen: extractul de chimen poate ajuta la îmbunătățirea simptomelor de durere abdominală, diaree, greață și constipație.

  • LUCREAZĂ LA RELAXAREA MUȘCHILOR.
   De multe ori, anxietatea poate aduce sentimente de greață. Înainte de a recurge la medicamente, încercați relaxarea musculară. Acesta este procesul de încordare intenționată a mușchilor, apoi relaxându-i.

  Una dintre cele mai comune moduri de a folosi tensiunea musculară pentru a calma stresul sau senzația de greață este prin masaj.

  • Luați supliment de vitamina B6
   Vitamina B6 a devenit din ce în ce mai populară ca o modalitate naturală pentru femeile gravide pentru a calma simptomele lor anti-greață.

  Suplimente de vitamina B6, cunoscut sub numele de piridoxină, s-au dovedit a reduce cu succes sentimentele de greață pentru femeile gravide. Aceste suplimente sunt adesea luate ca un tratament pentru a reduce sentimentele de greață.

  • EVITAȚI ALIMENTELE PICANTE
   Alimente cum ar fi orez, banane, cartofi copți, biscuiti, sau sos de mere, de asemenea, opțiuni excelente pentru a ajuta la ameliorarea senzațiilor de greață.
  • MÂNCAȚI ALIMENTE BOGATE ÎN PROTEINE
   Mesele bogate în proteine sunt un mod excelent de a evita senzația de greață. Dacă mâncați mai multe alimente care conțin proteine sau suplimentați dieta cu pastile de proteine, este mai puțin probabil să vă fie greață.
  • EVITAȚI MESELE MARI
   Persoanele care sunt folosite pentru a manca mese mai mari ar trebui să ia în considerare reducerea dimensiunii. Prin reducerea mărimii meselor și creșterea frecvenței cu care mâncați, este posibil să vă puteți reduce simptomele.
  • EXERSEAZĂ MAI DES.
   Yoga și exercițiile aerobice pot fi folosite pentru a ajuta la reducerea sentimentelor de greață. Aceste exerciții valorifică puterea respirației controlate, permițând calmului meditației să rezolve orice neliniște.
  • STAI DREPT DUPĂ CE MĂNÂNCI.
   Persoanele care se confruntă în mod regulat cu greață sau cu reflux acid trebuie să rămână în poziție verticală după masă. Intinsa la 30-60 de minute dupa masa poate creste senzatia de greata si sentimente inconfortabile similare.
  • EVITAȚI SĂ BEȚI ÎN TIMPUL MESELOR
   Consumul în timpul meselor poate duce la creșterea sentimentelor de plenitudine. Acest lucru poate avea efectul înrăutățirii sentimentelor de greață la anumite persoane.
  • STAI HIDRATAT
   Deshidratarea este un alt mod de a aduce pe sentimente greață. Dacă simțiți greață și de asemenea, vărsături, este probabil că sunteți deshidratat. Înlocuiți orice fluide pierdute cu o băutură care este bogată cu electroliți.

  Apa minerală este o alegere bună pentru oricine are nevoie de hidratare, cum este apa obișnuită, o băutură sport, sau supa de legume.

  • EVITAȚI MIROSURILE ÎNȚEPĂTOARE.
   Mirosurile care sunt incredibil de puternice pot agrava sentimentele grețoase. În timpul sarcinii, aceste mirosuri puternice se pot intensifica, ceea ce face greață mai rău.

  Dacă este posibil, evitați utilizarea oricăror substanțe cu un miros puternic.

  • EVITAȚI SUPLIMENTELE CU FIER
   Femeile cu concentrații normale de fier trebuie să evite utilizarea suplimentelor cu fier , deoarece pot agrava greața.
  • UTILIZAȚI BICARBONAT DE SODIU
   Bicarbonatul de sodiu este întotdeauna la îndemână pentru a avea în jurul casei ca acesta poate fi utilizat de a ușura simptomele de greață.

  Dizolvarea bicarbonatului în apă funcționează bine, amestecând o jumătate de linguriță într-un pahar cu apă, vei avea rapid o soluție naturală pentru a-ți reduce greața.

  Dacă senzația de greață persistă, cel mai bine e să ceri îngrijire medicală suplimentară de la un profesionist.

  Добавить комментарий