4 PLANTE CARE MĂRESC DIMENSIUNEA SÂNILOR FĂRĂ INTERVENȚIE CHIRURGICALĂ!

  Multe femei ar dori să aibă o dimensiune mai mare a sânilor. Din fericire, există câteva opțiuni care pot ajuta la creșterea dimensiunii sânilor în mod natural, fără implanturi. Mama Natura a oferit oamenilor o viață bogată în plante care poate îmbunătăți sănătatea și poate oferi și multe alte beneficii.

  Iată 4 plante care măresc dimensiunea sânilor fără intervenție chirurgicală!

  1. Mărar
   Toate uplimentele concepute pentru a mări dimensiunea sânilor conțin mărar ca ingredient activ. Poate fi folosit în două moduri. Frunzele de mărar pot fi folosite pentru a prepara ceai aromat, care poate fi consumat zilnic, sau planta poate fi adăugată la hidratante și aplicată direct pe piept. Mărarul funcționează pentru a mări sânii prin creșterea producției de estrogen.  2. Trifoi roșu
   Această plantă ajuta la creșterea dimensiunii sânilor. Este utilă deoarece conține 4 elemente separate care pot acționa ca estrogen în organism. Fitoestrogenii specifici găsiți în trifoi se leagă de receptorii estradiolului, care sunt responsabili pentru dezvoltarea țesutului mamar.  3. Yam
   Această plantă nu numai că poate ajuta la creșterea sânilor și la îmbunătățirea sănătății sânilor, ci și la creșterea libidoului la femei. Consumatorii pot amesteca yam sălbatic concentrat cu orice loțiune și îl pot aplica zilnic pe piept.
  4. Hamei:
   Această plantă simplă este una dintre cele mai puternice fitoestrogeni disponibili. De asemenea, conține și un antiandrogen care poate reduce nivelul hormonilor masculini la femei.

  Добавить комментарий