4 rutine de dimineață cu care să începeți ziua

  Pentru a vă menține sănătatea, trebuie să o monitorizați în mod regulat. Există multe proceduri, dar cele mai eficiente sunt cele efectuate dimineața după trezire. Ele vă vor lua nu mai mult de cinci minute și vor aduce multe beneficii pentru sănătate.

  O mare importanță în acest caz este regularitatea. Rezultatul va fi vizibil dacă urmați aceste recomandări în fiecare zi. La început va fi un pic dificil, dar după un timp veți dezvolta un obicei. Pentru proceduri, veți avea nevoie de: lămâie, apă, miere și peroxid de hidrogen.

  Rutine de dimineață

  • Curățarea limbii
   Despre importanța acestei proceduri, oamenii știau în cele mai vechi timpuri. Includ curățarea limbii în îngrijirea orală zilnică recomandat de Avicenna. Puteți face acest lucru cu o periuță de dinți sau puteți răzui cu o răzuitoare specială.

  De ce trebuie să curățați limba?

  Veți scăpa de bacterii care pot intra în stomac și pot provoca o varietate de afecțiuni.
  Bacteriile pe limbă sunt o cauză frecventă a respirației urât mirositoare, precum și a bolilor orale.

  • Bea un pahar de apă caldă
   Ai grijă apa să nu fiarbă. Toarnă un pahar plin și stoarce niște suc de lămâie. Bea înghițituri mici cu 20 de minute înainte de mese.

  Ce este util pentru o astfel de băutură simplă?

  Apa normalizează sistemul digestiv. Pregătește organismul pentru a primi alimente.
  Îmbunătățește metabolismul și promovează pierderea în greutate.
  Curăță ficatul.
  Sucul de lamaie conține un număr mare de oligoelemente (calciu, fosfor, sodiu, potasiu, magneziu, fier), precum și vitaminele B și C.

  • Miere înainte de mese
   Cu zece minute înainte de micul dejun, mâncați o linguriță de miere și beți apă. Mierea trebuie să fie naturală și proaspătă.

  De ce să mănânci o lingură de miere dimineața?

  Mierea este o sursă de vitamine și oligoelemente. Acesta conține o cantitate mare de fructoză și glucoză, care dau organismului energie, contribuie la îmbunătățirea activității creierului și la creșterea eficienței.
  Crește imunitatea.

  • Clătiți gura cu o soluție de peroxid de hidrogen
   După micul dejun, clătiți gura cu o soluție de apă cu peroxid de hidrogen. Se amestecă 5-7 picături de soluție de peroxid de 3% cu 50 mg de apă fiartă pură.

  De ce clătiți gura cu această soluție?

  Prevenirea excelentă a cariilor dentare, a bolilor dentare și a bolilor gingivale.
  Respirația urâtă dispare.
  Albirea ușoară a dinților.
  Fă aceste proceduri în fiecare dimineață, iar starea ta de sănătate se va îmbunătăți. Dacă ți-a plăcut sfatul și nu ești alergic la aceste remedii, vă sfătuim să începeți din ziua următoare.

  Împărtășește aceste recomandări utile cu prietenii tăi!

  Добавить комментарий