4 Tratamente pe bază de lămâie și bicarbonat de sodiu / Ficat / Renichi / Obezitate / Celule cancerigene


  Soda obișnuită de coacere și lămâia pot fi foarte benefice pentru sănătate și pot ajuta la reglarea multor funcții de bază ale corpului nostru. Desigur, acestea nu vor fi suficiente pentru a trata boli grave, vor fi necesare și medicamente.

  Astăzi vom vorbi despre unul dintre cele mai cunoscute medicamente la domiciliu. Ați încercat vreodată să beți un pahar de apă dimineața cu bicarbonatde sodiu și suc de lămâie? Dar acest lucru poate fi foarte util, iar în acest articol vom explica de ce.

  Beneficiile tratamentului cu bicarbonat de sodiu și lămâie

  Problema este că aceasta este o combinație simplă și accesibilă, astfel încât această băutură, care este «un remediu pentru toate bolile», unii încep să bea în mod constant, crezând în mod eronat că, prin creșterea dozei, se poate face față și bolilor grave.

  Cu toate acestea,să se ia moderat și cu atenție : bicarbonat de sodiu cu lamaie — este mai degrabă un bio adaos, care ajuta la reglarea funcțiilor esențiale ale organismului, imbunatateste starea de spirit, reduce inflamația și elimină toxinele și poate chiar ajuta la a scăpa de excesul de greutate… dar nu este în măsură de a vindeca, de exemplu, cancerul.

  Trebuie să ne uităm la lucruri. Dar întrebarea dacă această băutură este utilă în principiu, răspunsul este cu siguranță «da».

  Deci, să vedem ce pot fi utile pentru sănătatea noastră bicarbonatul de sodiu și lămâia.

  1. Sănătatea rinichilor

  Problemele renale de astăzi, din păcate, un fenomen foarte comun, mulți suferă de pietre la rinichi, probleme urinare și de faptul că organele sistemului urinar nu reușesc să-și îndeplinească sarcinile și își pierd funcționalitatea.

  Toți acești factori subminează foarte mult sănătatea noastră, iar cea mai ușoară soluție va fi, desigur, un pahar de apă cu bicarbonat de sodiu și suc de lămâie, băut după masă. Acest lucru va crește nivelul de alcaline din organism, va facilita activitatea rinichilor, astfel încât acestea să poată filtra mai bine sângele, iar urina va fi fără impurități care cauzează infecții. Deci, toate aceste funcții efectuate în mod corespunzător și veți observa imediat cum starea ta de sănătate va fi îmbunătățită.

  O astfel de metodă la domiciliu este recomandată de mulți nefrologi. La urma urmei, atunci când rinichii nu reușesc să-și facă treaba, mediul devine foarte acid, iar bicarbonatul de sodiu are o proprietate alcalină și neutralizează această circumstanță. E foarte simplu.

  1. Buna digestie

  Asta ne-au spus bunicii noștri, nu-i așa? Un bun remediu vechi pentru îmbunătățirea digestiei: o linguriță de sodă la un pahar de apă. Și dacă adăugați mai multe picături de suc de lămâie, atunci alimentele vor fi absorbite mai ușor, în timp ce nici o inflamație nu ne va afecta stomacul și esofagul, vom reuși să prevenim flatulența și, foarte important, chiar înspăimântător de reflux gastric.

  Prin urmare, dacă aveți îndoieli că nivelul de aciditate este crescut în corpul dumneavoastră și are nevoie de ajutorul dvs. în alcalinizare, acordați atenție digestiei. Dacă aveți adesea balonare și uneori aveți probleme cu scaunul (constipația), atunci asigurați-vă că încercați acest remediu dovedit la domiciliu. Într-adevăr va ajuta într-un timp scurt pentru a curăța corpul de toxine și alte substanțe nocive și a opri procesul de «fermentare» în intestin.

  1. Sănătatea ficatului

  Acest «tonic alcalin» este foarte util pentru sănătatea ficatului. Acesta va acționa ca un catalizator pentru a efectua mai eficient funcția de curățare a acestui organ important.

  La urma urmei noastră ficatul este ceva de genul de laborator, responsabil pentru detoxifierea întregului organism, curăță sângele, sintetizează vitamine etc… Deci, încercați în fiecare dimineață, pe stomacul gol, bea un pahar de apă cu dizolvat în ea o linguriță de bicarbonat de sodiu si suc de lamaie, acest lucru va oferi organismului cantitatea necesară de vitamina C, antioxidanți și va facilita în mare măsură activitatea ficatului. Deci, ia notă.

  1. Scapa de excesul de greutate

  Sunteți încă în căutarea unui supliment natural care va accelera procesul de combatere a excesului de greutate? Apoi, acesta este un remediu pentru tine: un pahar de apă cu bicarbonat de sodiu și suc de lămâie.

  Pentru a vă curăța corpul de toxine, este suficient să beți un pahar de apă pe stomacul gol în fiecare dimineață cu o linguriță de bicarbonat și o jumătate de suc de lămâie. Și apoi veți uita de problema retenției de lichide în organism și a inflamației stomacului și intestinelor. Toate procesele sunt normalizate. Pe măsură ce metabolismul accelerează, grăsimile vor dispărea treptat (iar acest proces este legat de creșterea nivelului de alcaline).

  Lămâile conțin proprietăți anticancerogene, de asemenea, pot ajuta la combaterea numeroaselor tipuri diferite de chisturi și tumori. Partea cea mai eficientă împotriva celulelor canceroase este coaja de lamaie, deoarece conține un compus care este deja testat pe animale și sa dovedit a acționa împotriva celulelor canceroase.

  Soda și lămâile alcalinizează corpul și mențin valoarea corectă a pH-ului în organism. Acest lucru oprește cancerul să se răspândească.

  Multe studii au confirmat faptul că lămâia și soda distrug celulele canceroase de 10,000 de ori mai eficiente decât chimioterapia. Trebuie să vă întrebați de ce acest fapt este ascuns de public? Răspunsul este destul de simplu! Industria farmaceutică va pierde miliarde de dolari dacă oamenii vor începe să evite chimioterapia!

  Cum să utilizați bicarbonat de sodiu și lămâie?

  Cel mai adesea, bicarbonat de sodiu cu lamaie se bea de dimineață pe stomacul gol. Apa trebuie să fie caldă (nu fierbinte și nu rece), astfel încât elementele vor fi absorbite mult mai bine. Va fi suficient doar o linguriță de bicarbonat de sodiu, bine diluat în apă și suc de la o jumătate de lămâie (puteți chiar mai puțin).

  După cum sa menționat mai sus, acesta este un remediu ideal pentru curățarea corpului, combaterea excesului de greutate și îngrijirea ficatului. Dacă decideți să luați acest remediu pentru a facilita funcționarea rinichilor, se recomandă să beți imediat după masă (după cină).

  În cele din urmă, trebuie să vă avertizăm că, în cazul în care aveți tensiune arterială crescută, este mai bine să vă abțineți de la utilizarea acestui instrument (datorită conținutului ridicat de sodiu). De asemenea, dacă aveți gastrită, bicarbonatul de sodiu poate provoca disconfort sever în stomac.

  Adică, pentru a-și menține bunăstarea, instrumentul este excelent, dar nu merită să așteptați nici un «miracol» de la el. Doar țineți-l minte și, dacă este cazul, asigurați-vă că încercați.