5 Alimente pentru imunitate în timpul focarelor de infecție

  Multe studii științifice confirmă faptul că o dietă diversă și utilă este cea mai bună prevenire a bolilor. Și produsele care întăresc imunitatea sunt destul de accesibile oricui. Acest produse nu vor ajuta să vă vindecați dacă sunteți încă infectat, dar prevenirea este întotdeauna un tratament mai bun!

  Aici sunt 5 astfel de produse:

  Ceapă și usturoi.

  Mirosul puternic și proprietățile imunostimulatoare surprinzător de puternice ale cepei și usturoiului conferă compusului sulf. Usturoiul prezintă o activitate antibacteriană semnificativă chiar și împotriva bacteriilor rezistente. Usturoiul și ceapa au, de asemenea, un efect antiviral, antifungic și antiparazitar.

  Iaurt.

  Cel mai util — iaurt natural cu «lactobacili vii», de exemplu, greacă. Aceste bacterii stimulează sistemul imunitar și astfel îi ajută să lupte împotriva bolii. Și iaurtul este o sursă excelentă de vitamina D.

  CITEȘTE ȘI DESPRE — Leurda (Usturoiul Sălbatic)-Un Depozit De Vitamine Utile

  Citrice.

  Lămâi, grapefruit, portocale și limes conțin o mulțime de vitamina C, care întărește sistemul imunitar și ajută la scăderea mai rapidă a simptomelor la rece. Se crede că stimulează producția de celule albe din sânge, iar aceasta este cheia pentru combaterea infecțiilor.

  Ardei roșu.

  Nu numai că citricele conțin vitamina C. În plus, piperul roșu este de două ori mai mare decât portocalele! De asemenea, este bogat în beta-caroten, care ajută la menținerea ochilor și a pielii sănătoase.

  CITEȘTE ȘI DESPRE Acest Amestec De Vitamine Va Întări Rapid Imunitatea Și Vă Va Ridica Pe Picioare! Beneficii Speciale Pentru Copii După 10 Ani Și Femei Peste 45.

  Ghimbir.

  Ghimbirul este un alt produs care ajută la răceli. Reduce inflamația și ameliorează durerea în gât, ameliorează greața, revigorează și revigorează. Potrivit cercetărilor recente, ghimbirul este capabil să reducă durerea cronică și să normalizeze nivelul colesterolului.

  Добавить комментарий