5 MODALITĂȚI SIMPLE DE A ELIMINA MUCUSUL ȘI FLEGMA

  Răceala nu este singurul lucru care provoacă secreția de mucus și spută.

  Factori care pot crește producția de mucus și flegma:

  raceala sau gripa
  unele alimente și băuturi; produsele lactate, cofeina, soia și alimentele picante sunt cele mai frecvente.
  picături pentru nas
  sarcina
  alergii sezoniere
  boli ale gâtului.

  Iată 5 Modalități ușoare de a elimina mucusul și flegma în mod natural:

  1. Oțet de cidru de mere
   Pentru cei care nu au știut, oțetul de cidru de mere este unul dintre cele mai puternice, antibacteriene naturale. Câteva lingurițe pe parcursul zilei pot ajuta la prevenirea producției anormale de spută și la creșterea echilibrului pH-ului sănătos.
  2. Umidificator de aer
   Aerul uscat poate produce o grămadă de simptome neplăcute ale sinusurilor și gâtului. Când afară temperaturile scad, noi creștem temperatura camerei. Încălzirea usucă aerul, care poate produce simptome cum ar fi ochi uscați, pielea uscată, dureri în gât,și chiar astm!

  Umidificatoarele de aer contracarează efectele aerului uscat, ceea ce ne permite să trăim puțin mai confortabil, mai puțin predispuși la boli. Dacă nu aveți un umidificator de aer.

  1. Ceai de ghimbir
   Ghimbirul este un ingredient incredibil. Acesta este un remediu natural anti-bacteriologic. Ghimbirul ajută la calmarea durerii toracice și a gâtului prin uscarea mucusului și a sputei saturate cu apă. Bea ceai de ghimbir, insistă minimum 10 minute.
  1. Miere și lămâie
   Atât mierea, cât și lămâia se pot lupta cu mucusul și flegma. Lămâia este saturată cu vitamina C, care stimulează sistemul imunitar. În al doilea rând, vitamina C poate servi ca o măsură preventivă excelentă de la răceală.
  2. Turmeric
   Turmericul este un condiment uimitor. Ingredientul activ biologic al turmericului-curcumina — oferă peste 150 de proprietăți potențial terapeutice, inclusiv elemente antiinflamatorii, antimicrobiene și anti-cancer.