6 Alimente Pentru Creier (care te vor face geniu)


  Mâncarea nu numai că mărește puterea fizică, ci are și un efect benefic asupra creierului nostru.

  Nutrienții găsiți în alimente sunt un combustibil excelent pentru creierul nostru.

  Și unele produse pot face minuni reale.

  După ce le folosim, devenim mai concentrați, mai atenți și mai pricepuți.

  Oamenii de stiinta americani au descoperit ca o mica mana de nuci in dieta va ajuta la imbunatatirea memoriei.

  Produse utile pentru creier


  Nucile au fost adăugate la lista de produse care îmbunătățesc funcționarea creierului. Vrei să devii un geniu sau cel puțin să-ți dezvolți abilitățile creierului?

  Încercați să includeți nuci în dieta dvs., precum și alimente din lista de mai jos.

  Experții au demonstrat că întăresc creierul, îmbunătățind capacitatea sa de lucru și sporind activitatea acestuia.

  Produse pentru memorie și creier

  • Afine
  Blueberry Background Material

  Oamenii de știință de la Universitatea Tufts au descoperit că afinele nu numai că îmbunătățesc memoria, ci pot inversa procesul de pierdere a memoriei.

  Afinele într-adevăr sunt un produs indispensabil pentru a îmbunătăți memoria și performanța creierului. Pot face minuni reale cu celulele sale.

  Anterior, oamenii de știință au remarcat beneficiile afinelor pentru ochi. Cu utilizarea regulată a acestui fruct neprețuit, vederea pierdută se poate îmbunătăți semnificativ.

  Produse pentru creier

  • Somon

  Somonul este bogat în acizi grași omega-3, precum și acidul Docosahexaenoic (DHA). Ambele elemente sunt foarte importante pentru sănătatea umană.

  Acizii grași sunt cunoscuți pentru a fi utili pentru inimă, iar DHA crește semnificativ performanța neuronilor din creier.

  Dacă doriți să îmbunătățiți funcționarea creierului, acordați atenție peștilor roșii. Are o serie de proprietăți utile care vă vor întări creierul.

  Produse care îmbunătățesc activitatea creierului

  • Avocado

  Avocado este cel mai gras produs de origine vegetală de pe Pământ. Acesta conține grăsimi nesaturate foarte utile care ajută membranele celulare ale creierului să rămână flexibile.

  Acizii grași mononesaturați din avocado oferă protecție celulelor nervoase ale creierului și s-au dovedit a îmbunătăți puterea musculară a creierului.

  Aceleași grăsimi conduc la un flux sanguin sănătos și la scăderea tensiunii arteriale și asigură funcționarea creierului la o putere optimă.

  Sandwich-urile cu avocado și pește roșu vor fi o gustare excelentă pe tot parcursul zilei. Astfel, nu numai că vă veți bucura de calitățile gustative plăcute ale acestui fel de mâncare, ci și de a vă oferi corpului o serie de oligoelemente valoroase.

  Produse pentru creier

  • Cereale integrale

  Pentru o viața normală a creierului nostru, ca și în alte organe, avem nevoie de un flux constant de energie.

  Concentrația creierului, activitatea și viteza de reacție depind în mare măsură de aportul de glucoză în organism.

  Cerealele integrale cu indice glicemic scăzut (GI) servesc creierului ca o hrană sănătoasă. Ele dau o saturație mai lungă datorită faptului că glucoza intră în sânge încet, dar în mod constant.

  Consumul de alți carbohidrați care au o sursă instabilă de glucoză (orez alb și paste făinoase) duce la producerea unei porțiuni puternice de insulină de către organism.

  Nivelul energetic atinge vârful, dar scade brusc. După astfel de fluctuații, creierul se simte slab și epuizat.

  Produse pentru creier

  • Broccoli

  Broccoli este sursa a două substanțe nutritive esențiale care ajută la creșterea performanței creierului. Vitamina K contribuie la întărirea abilităților cognitive, iar colina (vitamina V4) a fost recunoscută ca un element responsabil pentru îmbunătățirea memoriei.

  Experții susțin că persoanele care mănâncă o mulțime de broccoli varza, mai bine face față sarcinilor în cazul în care este necesară o concentrație crescută și de memorie.

  Broccoli conține, de asemenea, o porție semnificativă de acid folic, care ajută la prevenirea bolii Alzheimer.

  Studiile arată că lipsa de acid folic în organism poate duce la depresie. Și, dimpotrivă, iubitorii de broccoli, mai des decât alții sunt într-o stare bună și se simt fericiți.

  Beneficiile ciocolatei negre

  • Ciocolata neagra

  Cine a spus că mâncarea sănătoasă nu poate fi delicioasă? Cacao ajută la dezvoltarea fluenței vorbirii și a funcțiilor cognitive la vârstnici.

  Experții vorbesc despre efectul benefic al ciocolatei negre asupra creierului uman. Se dovedește că o porție zilnică de acest tratament dulce îmbunătățește fluxul sanguin către creier.

  Dacă aveți un examen, un test sau un eveniment important în care este necesară o activitate activă a creierului, asigurați-vă că mâncați o bucată de ciocolată neagră înainte de asta. Experții spun că astfel șansele dvs. de apreciere cresc semnificativ.

  Ciocolata conține, de asemenea, același hormon notoriu al fericirii, care ne poate face fericiți. Prin urmare, dacă nu aveți emoții pozitive, acordați atenție acestui produs minunat.

  Postat : retetenaturiste.net
  Nu uitați să vă abonați la pagina noastră facebook pentru a fi notificat cu articole noi  https://www.facebook.com/retetenaturiste.net/

  Добавить комментарий