7 Alimente care curăță organismul mai bine decât orice medicament

  Sfeclă roșie


  Aceasta este » curățătorul » corpului nr. 1. În primul rând, conține fibre, fosfor, cupru, vitamina C și un număr de acizi organici care îmbunătățesc «mișcarea» alimentelor și distrug bacteriile «rele» putrezite în intestin. În al doilea rând, compoziția sa include substanța lipotrop «betaina», care determină ficatul să se excretă mai bine de toxine. Și, în al treilea rând, sfecla promovează întinerirea corpului datorită acidului folic (se creează mai multe celule noi) și se îmbunătățește starea pielii, părului și unghiilor.

  Cum se utilizează: fiert, cu borș, într-o salată, sub formă de decoct sau suc.

  Varză albă

  Woman cuts cabbage on cutting board in kitchen.


  Aceasta conține o cantitate mare de fibre dietetice care ajută la «legarea» metalelor grele și a toxinelor și apoi la scoaterea lor din intestin. În plus, este bogat în acizi organici care îmbunătățesc digestia și normalizează microflora sistemului digestiv. Dar asta nu e tot. Varza conține o vitamină foarte rară U. «neutralizează» substanțele chimice periculoase, participă la sinteza vitaminelor și chiar vindecă ulcere.

  Cum se utilizează: proaspăt, salate, sub formă de suc.

  Usturoi


  Un cățel de usturoi conține mai mult de 400 componente utile. Ele reduc nivelul colesterolului » rău » în sânge și curăță vasele de sânge, ucid celulele glioblastomului multiform (cauza cancerului cerebral), distrug bastonul difteric, tuberculos și helicobactorul (cauza ulcerului gastric),» elimină » viermii etc.
  Cum se utilizează: proaspăt

  Ceapă

  Fresh organic onions on a wooden background


  Valoarea sa principală este fitoncidele, care se găsesc în uleiurile esențiale. Aceste substanțe în doar câteva secunde pot ucide multe bacterii și ciuperci. În plus, ceapa îmbunătățește digestia, absorbția nutrienților și chiar apetitul. O cantitate mare de sulf vă permite să neutralizați și să eliminați în mod eficient «toate dăunătoare».
  Cum se utilizează: proaspăt, într-o salată.

  Mere


  Datorită pectinei și a fibrelor, merele normalizează activitatea întregului sistem digestiv, îmbunătățesc apetitul, stimulează producția de suc gastric, ameliorează constipația etc.

  Avocado


  Din păcate, proprietățile acestui fruct «sudic» nu sunt aproape cunoscute publicului larg. Deși. Avocado conține o substanță remarcabilă care blochează aproximativ 40 de agenți cancerigeni diferiți prin » descărcarea » ficatului. În plus, normalizează nivelul colesterolului din sânge, îmbunătățește digestia, furnizează țesuturi cu oxigen etc.

  Cranberries


  Este probabil unul dintre cele mai puternice antibiotice «naturale» și antivirale care curăță eficient vezica urinară și tractul urinar de bacteriile dăunătoare. La fel de important este faptul că afinele «luptă» cu formarea și dezvoltarea celulelor canceroase, precum și apariția cheagurilor de sânge și a plăcilor în vase.

  Добавить комментарий