7 PROBLEME CU CARE BANANELE SE DESCURCĂ MAI BINE DECÂT MEDICAMENTELE

  Bananele sunt fructe care trebuie incluse în dieta fiecăruia. Ele sunt saturate cu zaharuri naturale și o mulțime de fibre, oferind organismului nostru energie.

  În ciuda conținutului caloric, sa dovedit că bananele ajută la o serie de probleme.

  Bananele sunt fructe preferatele ale multor oameni. Cu toate acestea, cei mai mulți oameni nu știu că bananele pot înlocui pastilele.

  Dacă nu mă credeți — încercați să mâncați banane și o să vă simțiți mult mai bine.

  Hipertensiune arterială. Mulți oameni care suferă de hipertensiune arterială, nu au suficient potasiu, și au un conținut de săruri în exces. Potasiul leagă sărurile și le îndepărtează din organism. Deci, mâncați banane bogate în potasiu și reduceți tesiunea.


  Reduce nivelul de stres. Banana este pe bună dreptate considerată cel mai bun fruct «anti-stres». Acesta conține vitamine și oligoelemente esențiale care afectează metabolismul, care este legat de nivelul de stres din organism.


  Îmbunătățeste vederea. Bananele conțin vitamina A, care are o mare importanță pentru sănătatea ochilor. Corpul nostru are nevoie de o anumită cantitate de vitamina A pe zi pentru a reduce riscul de orbire. Femeile au nevoie de 700 micrograme în fiecare zi, iar bărbații au aproximativ 900.


  Constipație și flatulență. Bananele conțin o substanță precum pectina, care este responsabilă pentru îndepărtarea metalelor grele și a altor toxine din organism. Bananele sunt un probiotic excelent care stimulează procesul digestiv. Ele reduc, formarea de gaze și acționează ca un laxativ ușor.


  Bananele conțin vitamina B6, care are un efect pozitiv asupra nivelului de zahăr și permite reducerea simptomelor negative ale PMS. Această vitamină ajută la balonare și reduce schimbările de dispoziție enervante.

  Depresie. Bananele conțin triptofan, care crește producția de hormon serotonin. Deși bananele nu vor ajuta să facă față unei dureri grave pe suflet prin consumul a două fructe pe zi, dar veți scăpa de tristețe ușoară.


  Pierdere în greutate. Bananele sunt fructe dulci foarte gustoase și pot fi ușor adăugate în orice dietă. Bananele conțin o mulțime de fibre solubile. Când fibrele intră în actul digestiv, ele absorb apa și încetinesc digestia, ceea ce înseamnă că vă veți simți saturați mai mult timp.