7 simptome că mâncați prea multă sare! În acest articol, am descris simptomele pentru a vă opri!

  Acestea sunt simptomele că mâncați prea multă sare!

  1. Sunteți însetat tot timpul.

  Când utilizați o mulțime de sare, corpul dumneavoastră are nevoie de multă apă pentru ca mușchii și alte organe să poată funcționa normal. Corpul tau te informeaza ca are nevoie de mai multa apa, spunandu-ti ca vrei sa bei. (Și ar trebui să beți apă, deoarece organismul este forțat să ia apă din alte zone, puteți obține deshidratat).

  2. Edemul

  Dacă picioarele sunt umflate sau aveți ochi pucioși dimineața, este posibil să mâncați prea mult sare. Sarea reține apă în corpul vostru. Prea multă reținere a apei poate duce la umflarea brațelor, picioarelor și a zonei sub ochi.

  3. Oase slabe

  Când beți multă apă, trebuie să urinați mai des. Frecvența urinării duce la pierderea excesului de calciu. Oasele (inclusiv dinții) au nevoie de calciu pentru a rămâne puternici. Deficitul de calciu poate duce la osteoporoză.

  4. Pietre la rinichi

  Dacă mâncați o mulțime de sare, în urină va exista mai mult calciu. Combinația de cantități mari de sare și calciu în rinichi duce la formarea de pietre la rinichi.

  5. Tensiunea arterială ridicată

  Echilibrul lichidului din corpul dumneavoastră este de asemenea important, afectează sângele care vă afectează mușchii. Când mâncați prea multă sare, corpul dumneavoastră reține mai multă apă. Acest exces de apă mărește tensiunea arterială (datorită încărcării suplimentare a vaselor de sânge).

  6. Nu te poți concentra

  Tensiunea arterială ridicată poate deteriora arterele care duc la creier. Acest lucru poate face dificilă concentrarea asupra sarcinilor de zi cu zi. În timp, acest lucru poate duce la demență.

  7. Dureri de cap frecvente.

  Cercetătorii nu știu exact de ce sodiul provoacă dureri de cap, persoanele care au consumat 1.500 mg de sodiu, apariția durerilor de cap a fost cu 25% mai mică decât cele care au mâncat 2500 mg.

  Nu este ușor să întrerupeți obiceiul obiceiurilor „sărate”; trebuie să vă străduiți să mâncați mai multe fructe și legume și alimente mai puțin ambalate.

  Lasă un răspuns