Acest amestec de vitamine va întări rapid imunitatea și vă va ridica pe picioare! Beneficii speciale pentru copii după 10 ani și femei peste 45.

  În timpul iernii sau în timpul sezonului de schimbare a vremii, fiecare persoană se gândește la modul de întărire a sistemului imunitar. Cu toții nu dorim să luăm pastile pentru asta, pentru că nu știm — imunitatea va deveni mai puternică sau, dimpotrivă, va deveni și mai slabă …

  » retetenaturiste.net !» îți recomandă un remediu dovedit-medicina populară. Această rețetă pentru menținerea imunității în sezonul rece este potrivită atât pentru adulți, cât și pentru copii.

  Amestec de vitamine

  Treceți printr-o mașină de tocat carne : 1/2 ceasca de stafide, 1 cana de miez de nucă, 0,5 cană de migdale (puteți adăuga nuci de pin), coaja de 2 lămâi. Lămâi stoarce în masă. Adăugați 150 g de miere, 0,5 cană de caise uscate și aceeași cantitate de prune. Lăsați timp de 1-2 zile într-un loc întunecat. Apoi păstrați acest amestec în frigider. Adulți luați 1-2 linguri. l. de 3 ori pe zi, copiii de la trei ani la 1 linguriță.de 2 ori pe zi.

  Aceste remedii vă vor ajuta să vă ridicați imunitatea. Faceți astfel de amestecuri și uitați de răceli.

  Добавить комментарий