Amestecăm ulei de măsline și suc de lamaie un remediu pentru multe boli!


  Un remediu natural din uleiul de măsline și sucul de lămâie este pur și simplu o salvare unică din multe afecțiuni.

  Scrieți rețeta pentru a începe să obțineți un beneficiu adevărat! Ce este atât de util în acest remediu? Citiți mai departe!

  Cum pregătim remediul?
  Stoarceți sucul din jumătate de lămâie, adăugați 1 lingură de ulei de măsline și beți amestecul dimineața pe stomacul gol cu aproximativ o oră înainte de mese.

  Acestea sunt beneficiile acestui remediu :

  Elimină constipația.
  Amestecul ajută la activarea eliberării bilei, astfel încât scaunul va fi normalizat.
  Curăță ficatul. Spală conductele, ceea ce îmbunătățește excreția substanțelor toxice din ficat.
  Descompune grăsimile, normalizează activitatea intestinului, ca urmare, toate toxinele se elimină din ficat și biliar. Și ficatul, la rândul său, începe să detoxifice mult mai bine întregul organism.
  Ajută inima și vasele de sânge. Uleiul de măsline are mulți acizi grași care îmbunătățesc circulația sângelui și elimină vasele de colesterol.
  Ameliorează durerea articulară. Amestecul are un efect antiinflamator excelent, astfel încât elimină în mod eficient durerea articulară.
  Întărește părul, unghiile și pielea. Pentru a îmbunătăți starea părului și a pielii, produsul este administrat pe cale orală. Puteți întări unghiile prin scufundarea degetelor în amestec timp de 10 minute în fiecare seară.
  Previne îmbătrânirea prematură. Vitaminele și mineralele din remediu vindecă toate organele, prevenind îmbătrânirea prematură și, de asemenea, împiedică apariția ridurilor.
  Pentru a pregăti amestecul, trebuie să utilizați ulei presat la rece, care este fabricat din măsline selectate. Există uleiuri de presare 2 și 3, precum și uleiuri preparate prin tehnologie încălzită. Prin urmare, atunci când cumpărați, trebuie să citiți cu atenție informațiile de pe etichetă.

  În loc de ulei de măsline, puteți lua orice ulei. În principiu, orice ulei vegetal ajută la îmbunătățirea funcției intestinale, are un efect coleretic, previne dezvoltarea bolilor de inimă și a vaselor de sânge.


  Sucul de lamaie are un efect coleretic. Această acțiune are toate produsele acide. În plus, lămâia este saturată cu o mulțime de vitamine și minerale utile, previne dezvoltarea răcelii și a gripei, crește imunitatea, previne beriberi. În plus, sucul de lămâie ajută la dizolvarea pietrelor și nisipului în tractul urinar și normalizează starea articulațiilor.

  Este important să nu modificați proporțiile remedierii, componentele sunt luate în proporții aproximativ egale. Efectul pe care îl veți obține nu imediat, ci numai după 1-2 săptămâni. Și după o lună te vei simți mult mai bine.

  Contraindicații
  Nu utilizați Remediul dacă aveți:

  alergie la componente;
  boli grave ale tractului gastro-intestinal;
  colecistită;
  tulburări intestinale cronice.