Cafeaua reduce dimensiunea sânilor


  Oamenii de știință au ajuns la concluzia că cafeaua reduce dimensiunea sânilor feminini. Doar 3 cești din această băutură pe zi pun sânii în pericol de a deveni mai mici.

  În timpul experimentului, la care au participat 300 de voluntari, sa constatat ce efect are cea mai remarcabilă parte a corpului femeii asupra cafelei.

  Experții au măsurat bustul fiecăruia dintre participanți și au întrebat cât de multe cești de cafea pe zi bea. Apoi au studiat cu atenție toate informațiile primite și le-au comparat cu măsurătorile sânilor.

  Femeile și cafeaua

  Potrivit cercetătorilor, trei cești de cafea pe zi au fost suficiente pentru ca sânii femeilor să scadă în dimensiune. Fiecare ceașcă a avut un efect din ce în ce mai puternic asupra sânilor: glandele mamare, într-adevăr, au început să scadă în dimensiune.

  Experții spun cu încredere că există o legătură directă între cantitatea de cafea consumată și dimensiunea sânului. Aproximativ jumătate din toate femeile au o genă responsabilă de mărimea bustului ei.

  Dimensiunea sânilor la femei

  Elena Jernstroem, profesor de oncologie experimentală la Universitatea Lund din Suedia, sugerează că consumul de cafea poate avea un efect semnificativ asupra dimensiunii sânilor.

  Cu toate acestea, iubitorii acestei băuturi revigorante nu trebuie să vă faceți griji că sânii pot dispărea peste noapte. Bustul devine treptat mai mic, dar nu dispare complet.

  Există două criterii prin care se măsoară bustul feminin: dimensiunea și volumul.

  Pentru a determina cu ochiul dacă o fată bea cafea sau preferă ceaiul, este foarte dificil, deoarece există și alți factori care afectează dimensiunea și forma sânului.

  Experții susțin că beneficiile cafelei pentru corpul feminin sunt uriașe: consumul regulat de cafeină reduce semnificativ riscul de cancer mamar. Oamenii de știință asociază un astfel de efect de cafea, deoarece are un efect benefic asupra estrogenului — hormonii sexuali feminini.

  Unele substanțe conținute în cafea pot modifica metabolismul unei femei, astfel încât metabolismul se îmbunătățește, unele procese din organism sunt normalizate, nivelul de estrogen revine la normal. Ca urmare, riscul de cancer mamar este redus la minim.

  Cu toate acestea, cu cât este mai mare dimensiunea sânilor, cu atât este mai mare probabilitatea unei boli oncologice la proprietarul formelor remarcabile.

  La astfel de concluzii dezamăgitoare, experții au venit după numeroase studii și observații. Într-adevăr, femeile cu dimensiuni mari de sân sunt mai susceptibile de a suferi de cancer. Acest lucru este spus de mamologii și oncologii din întreaga lume.

  Postat : retetenaturiste.net
  Nu uitați să vă abonați la pagina noastră facebook pentru a fi notificat cu articole noi  https://www.facebook.com/retetenaturiste.net/

  Добавить комментарий