Cum de fapt trebuie tratat pancreasul?

  Pancreasul este unul dintre organele interne importante ale corpului uman care este responsabil pentru digestia noastră. Eșecul pancreasului este plin de complicații și o serie de boli, cum ar fi pancreatita sau diabetul zaharat. Din fericire, există remedii excelente care ajută la tratarea acestui organ nu mai rău decât medicamentele. Dacă aveți probleme cu acest organism — articolul nostru este pentru tine!

  Rețeta nr.1. Semințe de mărar

  Măsurați 1 linguriță de semințe de mărar și tunrați 1 cană de apă clocotită. După o oră, perfuzia poate fi considerată gata. Strecurați ți beți. Cana trebuie bautp în timpul zilei, consumând câte puțin.

  Rețeta nr.2. Ovăz

  Ovăzul din cele mai vechi timpuri este considerat unul dintre cele mai bune feluri de mâncare pentru pancreas.
  Cei mai utili sunt fulgi de ovăz obișnuit pe apă (nu fast-food!), fără adaos de ulei și sare. Mănâncă-l de mai multe ori pe zi timp de o săptămână.

  Rețeta nr. 3. Lămâie + patrunjel + usturoi

  Ia 1 kilogram de lămâi, 300 de grame de usturoi și 300 de grame de patrunjel. Scoateți sâmburii din lamâi, dar lăsați coaja. Se taie toate ingredientele cu o mașină de tocat carne și se amestecă. Păstrați amestecul în frigider, de preferință într-un borcan de sticlă. Luați 1 linguriță de trei ori pe zi timp de 15 minute înainte de mese.

  Rețeta nr. 4. Hrișcă + chefir

  Pregătirea următorului remediu ar trebui să fie seara. Se ia 0,5 litri de chefir si 1 cana de hrisca. Se spală bine crupa, se toarnă kefir, apoi se lasă să se infuzeze 12 ore. După 12 ore, împărțiți amestecul rezultat în două părți egale, dintre care o parte se va mânca ca un mic dejun, iar a doua — ca o cină. Ulterior, pentru masa de prânz, puteți mânca legume aburite, de exemplu o tocană de legume aburit. Uneori îți poți permite ceva din fructe. După 10 zile de o astfel de dietă, faceți o pauză și timp de 10 zile și repetați din nou cursul tratamentului.

  Oamenii care au aplicat pe ei înșiși una dintre metodele de mai sus remarcă faptul că îmbunătățirile vin în câteva zile. Durerea dispare, se simte ușurința în organism, trece balonarea.
  Cu toate acestea, remediile populare, lucrate de secole, nu se limitează doar la medicamente.

  Dacă vă place acest articol, distribuiți-l cu cei dragi și cu prietenii.

  Proiectul » Rețete Naturiste » a creat recent un canal YouTube : vă rugăm să susțineți canalul, ajută-ne să ajungem la 1000 de abonați. Tot ce trebuie să faci, doar să te abonezi la canalul nostru.
  E foarte simplu 🙂 Treceți la canal, apăsați click aici -> https://www.youtube.com/channel/UCQOmjMSyED8e9LRkLlKeLzg
  Vă mulțumim.