Cum să scapi de capilare ieșite pe față la domiciliu cu remedii ?

  Fața fiecărui reprezentant al sexului frumos ar trebui să fie întotdeauna într-o stare perfectă și fără apariția oricăror pete sau defecte, de exemplu, cum ar fi apariția capilarelor. Ele arata vizual foarte urât și strică întregul aspect al femeii.

  Să analizăm acest lucru în detaliu și să ne familiarizăm cu mijloacele care vă vor ajuta să luptați acasă pe cont propriu.

  Doctorii acestei boli, cum ar fi apariția capilarelor pe față, au numito «cuperoza». De asemenea au descoperit că nu dăunează corpului, ci afectează doar aspectul și, în viitor, psihologia femeii.

  Există mai multe motive de ce poate apărea cuperoza pe fata

  Prima. Modificări hormonale. Cuperoza apare cel mai adesea din cauza schimbărilor hormonale care sunt de natură diferită. De asemenea, merită acordată atenție faptului că astfel de plase capilare se pot manifesta din cauza schimbărilor în greutate, atât în reducerea bruscă, cât și în creștere, precum șpoate fi o reacție la schimbarea dispoziției.

  Doi. Predispoziție genetică. Cu alte cuvinte, cuperoza poate deveni un efect secundar al predispoziției la orice altă boală.

  Trei. Obiceiuri proaste. Consumul de tutun și alcool.

  Patru. Prezența stresului zilnic, a depresiei.

  Cinci. Nutriție necorespunzătoare și somn sărac. Pentru a nu reapărea cuperoza, este suficient să eliminați mâncărurile ascuțite și afumate din dieta dumneavoastră.

  Al șaselea motiv. Razele soarelui. Datorită expunerii prelungite la soare pe pielea feței, vasele se extind treptat și, ca rezultat, poate apărea o plasă capilară.

  Cauzele apariției cuperozei sunt un număr foarte mare, dar este posibil de luptat cu ele, chiar și acasă.

  Principalul remediu pentru tratamentul cuperozei este să aflăm si să evităm cauzele formării sale. Dar dacă cuperoza sa manifestat la copil, atunci în acest caz nu ar trebui să vă auto-medicați, trebuie să-i arătați neapărat medicului.

  Există mai multe rețete în medicina populară pentru a scăpa de grila de sânge pe față

  1. Varză albă si Frunze de brusture. Foarte eficient va fi utilizarea de măști de față. De exemplu, din varză albă și frunze de brusture. Aceste două componente sunt luate în aceeași cantitate (este o obligație obligatorie a acestei măști), apoi le faceți terci. Acest lucru se poate face cu un blender sau mixer. Aplicați compoziția rezultată pe față și țineți timp de cincisprezece până la treizeci de minute.

  În tratamentul cuperozei este foarte eficientă si masca pe bază de roșii verzi. Fructele imature de tomate au un efect unic asupra sistemului vascular. Pentru a pregăti o mască, trebuie să zdrobiți câteva roșii într-o stare de terci. Remediul rezultat trebuie aplicat țesuturilor afectate. Păstrați masca de tomate pânâ va apare un sentiment de furnicături. După aceea, clătiți fața în apă caldă și repetați procedura din nou.

  2. A doua soluție. Gheață. Acest instrument funcționează pentru prevenirea reapariției cuperozei. Dacă a apărut deja, atunci nu este necesar de aplicat gheața, deoarece provoacă hipotermie. Gheața îngustează vasele dacă sunt dilatate. Această tehnică trebuie folosită în mod constant, iar după șapte zile veți fi plăcut șocați. Există un mic truc aici. Puteți utiliza pentru a îngheța și de a folosi în continuare diferite decocții de plante medicinale.

  3. A treia cale. Aplicarea compreselor. Ele constau din diferite decocții de plante medicinale. Există o regulă. Compresele nu se pun înainte de culcare deoarece nu puteți controla timpul de îndepărtare a acestora.

  A patra modalitate foarte eficientă este o gimnastică specială pentru față.

  Pentru a nu suferi în viitor de apariția plaselor capilare, cel mai bun remediu va fi îngrijirea sezonieră a pielii feței. În timpul verii, este necesar să evitați expunerea puternică la razele ultraviolete, iar în sezoanele reci pentru a evita o lungă ședere în frig, vânt, precum și uscăciunea pielii și deficiențele vitaminelor. Amintiți-vă pielea feței și capilarele sunt foarte îndrăgite de vitaminele K, A, P, C și boabele de trandafir, deoarece sunt foarte bogate în aceste vitamine.

  Andreea (30 de ani). Am observat recent o plasă mică lângă nas. Am apelat la un salon de înfrumusețare. Am fost sfătuită să urmez un curs de terapie cu laser. M-a costat puțin. După câteva luni, plasa capilară a apărut deja pe frunte. Am fost foarte supărată și șocată. Cel mai probabil, terapia cu laser a provocat o astfel de reacție. Acum fac măști din varză. Îmi place foarte mult. Plasele capilare au scăzut de mai multe ori și au devenit mai puțin vizibile.