Curățarea intestinului cu apă sărată

  Mulți suferă de constipație, includerea alimentelor bogate în fibre în dietă nu ajută întotdeauna. Cea mai bună soluție la această problemă este utilizarea soluției saline. Apa sărată ajută la curățarea rapidă a intestinelor și la normalizarea sistemului digestiv.

  Organismul are nevoie de sare pentru a rula diferite procese biochimice. Promovează detoxifierea și eliminarea toxinelor. Soluția salină ajută nu numai la curățarea intestinelor, ci și la scăderea oboselii cronice.

  Curățați intestinele cu apă sărată
  Cum să gătești o soluție salină pentru curățarea intestinelor
  Pentru a prepara soluția, aveți nevoie de sare de mare («gri» sau Himalaya), dar nu iodată. Dacă procedura este efectuată pentru prima dată, va fi suficient 2 lingurițe de sare. Apa trebuie filtrată și să fie de temperatura camerei, în nici un caz nu folosiți apă caldă.

  Veți avea nevoie, de asemenea, de apă de lamaie sau un pic de suc de lămâie, ceea ce va reduce gustul sarei.

  Se prepară soluția simplu:

  se toarnă apă într-un borcan de sticlă de 1 litru;
  adăugați sare 2linguri;
  adăugați suc de lămâie sau apă de lămâie (câteva linguri);
  acoperiți borcanul cu un capac și agitați bine până când granulele de sare se dizolvă complet.


  Curățarea intestinului cu apă sărată

  Beți soluția timp de 5 minute, cu cât mai repede – cu atât mai bine. Apoi, trebuie să vă culcați pe o parte și să vă masați burta pe o parte, apoi pe cealaltă parte și să faceți un masaj la burta pe cealaltă parte. După o jumătate de oră, intestinul va fi curățat. Procesul de curățare va fi complet finalizat în câteva ore. O astfel de curățare este mai bine efectuată pe stomacul gol sau cel puțin câteva ore după masă.

  Recomandări după aplicarea soluției saline
  Utilizarea unei astfel de soluții este utilă, dar efectul maxim va fi atins dacă rămânem la o nutriție adecvată. Ar trebui să consumați alimente care afectează favorabil microflora intestinală-produse lactate, broccoli, tărâțe, cereale integrale, legume, fructe. Este necesar să se evite carnea grasă, alimentele prăjite, mâncărurile picante și băuturile alcoolice

  Proiectul ” Rețete Naturiste ” a creat recent un canal YouTube : ajută-ne să ajungem la 1000 de abonați. Tot ce trebuie să faci, doar să te abonezi la canalul nostru.
  E foarte simplu 🙂 Treceți la canal, apăsați click pe acest link -> https://www.youtube.com/channel/UCQOmjMSyED8e9LRkLlKeLzg
  Vă mulțumim.