Curmale : Împotriva accidentelor vasculare cerebrale, atacuri de cord, colesterol și hipertensiune arterială


  Pentru a numi cel mai util produs pentru organism este dificil. Cu toate acestea, cu unul dintre principalii solicitanți pentru acest titlu, medicii au decis de mult. Acum vă vom spune despre un fruct care oferă corpului un beneficiu cuprinzător!

  Curmale. Datorită proprietăților sale fantastice, ele ajută la scăderea unei varietăți de probleme de sănătate, inclusiv colesterol, accidente vasculare cerebrale și hipertensiune arterială. Acest lucru se datorează faptului că datele sunt bogate în substanțe nutritive care îmbunătățesc metabolismul.

  În acest articol veți afla mai multe despre motivul pentru care curmalelesunt utile pentru noi și de ce ar trebui să mâncați cel puțin câte un fruct în zi.

  Sursa de fier
  Fierul este responsabil pentru hemoglobina și celulele roșii din sânge, care saturează sângele cu oxigen. Prin urmare, fierul este extrem de util pentru persoanele cu anemie, copii și femei însărcinate.

  Este suficient să mănânci 100 de grame de curmale pe zi. Acestea conțin aproximativ 0,90 mg de fier, ceea ce reprezintă 11% din doza zilnică recomandată.

  Tratamentul diareei
  Potasiul este un mineral esențial care calmează microflora intestinală și este esențial pentru dezvoltarea bacteriilor sănătoase. Astfel, curmalele pot deveni ajutoare excelente în tratamentul diareei.

  Tratamentul constipației
  Curmalele sunt eficiente nu numai pentru diaree, ci și pentru constipație. Puneți câteva curmale într-un castron cu apă și lăsați-le pe noapte. Dimineața, beți perfuzia — normalizează digestia și activitatea tractului digestiv.

  Controlul greutății
  Consumul de curmale pe stomacul gol împiedică acumularea de cantități excesive de grăsimi în organism, deoarece acestea nu conțin colesterol.

  Controlul colesterolului
  Curmalele scad colesterolul dăunător prin curățarea vaselor de sânge și diluarea sângelui.

  Pentru o inimă puternică
  Înmuiați curmalele în apă pe noapte și beți dimineața lichidul — acest obicei vă va oferi o recuperare a sistemului cardiovascular la orice vârstă.

  Normalizarea tesiunii
  Curmalele sunt foarte recomandate persoanelor cu hipertensiune arterială, deoarece nu conțin deloc sodiu și sunt foarte bogate în potasiu. În medie, 5-6 date conțin aproximativ 80 mg de magneziu -un mineral care ajută la îmbunătățirea fluxului sanguin.

  Prevenirea accidentelor vasculare cerebrale
  Nu în ultimul rând. Am menționat deja un nivel ridicat de potasiu în curmale. Dacă nu știați, potasiul întărește sistemul nervos și poate preveni accidentele vasculare cerebrale. Doza zilnică recomandată de potasiu este de aproximativ 400 mg, iar dacă corpul dumneavoastră primește această cantitate, nu aveți nici un motiv de îngrijorare.