De ce femeile iubesc masca de cărbune

  Măștile de cărbune au explodat în popularitate peste tot pe Internet. Oamenii optează pentru aceste măști ca o modalitate de a ușura toate problemele lor faciale. Se aplică o mască pe față pentru o perioadă de zece minute, rezultând în piele netedă și radiantă!

  DE CE MĂȘTILE DE CĂRBUNE SUNT LA MODĂ
  Motivul pentru care aceste măști sunt atât de populare se datorează nenumăratelor beneficii ale măștii de cărbune. Următorul ghid va explica beneficiile utilizării de produse pe bază de cărbune.

  CE ESTE CARBUNELE ACTIVAT?
  Pielea se poate infunda de poluare și impurități de la machiaj și alte produse. Folosirea măștilor vă va ajuta să scoateți murdăria și să vă curățați complet pielea.

  În plus față de purificarea pielii tale, vei putea controla secrețiile de ulei ale pielii și limita acneea și capetele negre.

  Dacă n-ai mai auzit de folosirea unei măști de cărbune, e posibil să-ți fi imaginat că ți-ai freca o bucată de cărbune pe față.

  Adevăratul ingredient secret în măștile de cărbune este cărbunele activat. Acest cărbune activat este într-adevăr un carbon care a fost tratat pentru a crește absorbția sa.

  Această absorbție este ceea ce o face atât de eficientă ca un tratament în spitale. Această caracteristică a cărbunelui activat este din coincidență ceea ce o face atât de eficientă ca o mască de față.

  Carbunele activat acționează în același mod în care un magnet ar absorbi și atrage petrol și murdărie. Când murdăria din piele va intra în contact cu carbonul activat, vei putea spăla toate impuritățile din piele.

  BENEFICII MASCĂ DE CĂRBUNE
  Există un motiv pentru care cărbunele activat a devenit o alegere populară pentru îngrijirea pielii. De ani de zile, cărbunele a fost utilizat ca o modalitate de a trata corpul pentru supradoze și intoxicații. Acum, cărbune activat este o modalitate foarte bună de a trata pielea.

  Cărbunele activat acționează pentru a scoate bacterii, murdărie, substanțe chimice, ulei, și toxine prin absorbția substanțelor străine. Acest exces va fi apoi eliminat odată ce cărbunele este spălat.

  Privind pentru a valorifica puterile de cărbune? Ține minte următoarele lucruri:

  • LUMINEAZA PIELEA
   Măștile de cărbune ajută la luminarea pielii după îndepărtarea murdăriei și a impurităților. După ce spălati masca, veți vedea în mod clar că pielea este mai luminoasă. Aproape instantaneu, pielea va fi revitalizata.
  • EXFOLIAZĂ-ȚI PIELEA
   În timp ce îți luminezi pielea cu o mască de cărbune, vei putea să-ți exfoliezi pielea cu textura groasă a măștii de cărbune. Acest lucru va elimina în mod eficient orice celule ale pielii moarte, permițând noua piele să strălucească.
  • PIELE ULEIOASĂ
   Pielea ta este întotdeauna excesiv de uleioasă? Înainte de a încerca orice medicament pentru acnee, ia în considerare o opțiune naturală pentru tratarea pielii uleioase. Pielea uleioasă poate duce la acnee. Cu măști de cărbune, veți putea elimina pielea excesiv de uleioasă.
  • STRÂNGE PIELEA
   O mască cu cărbune activat este opțiunea potrivită pentru tine. Utilizarea în mod regulat va ajuta la strîngerea pielii.
  • BALANSEAZĂ ASPECTUL PIELII TALE
   În timp ce există adesea procese dure care pot fi folosite pentru a elimina pete, o mască de cărbune activat este o modalitate bună de a elimina defectele din piele.

  FOLOSEȘTE-ȚI PROPRIA MASCĂ DE CĂRBUNE.
  Ești gata să încerci puterea cărbunelui pe piele? În timp ce puteți cumpăra unele dintre cele mai bune măști de cărbune, puteți face de asemenea propria masca de cărbune.

  Cel mai bun lucru în a-ți face propria mască este să controlezi calitatea produselor care intră în ea. Pentru a face masca de cărbune, utilizați următoarele:

  1 linguriță de cărbune pulbere
  1 lingurita de lut bentonit
  O cantitate mică de bicarbonat de sodiu
  1 linguriță de ulei de nucă de cocos
  După ce ați făcut această mască de cărbune, se aplică pe fată. Lăsați-o pe față timp de 10 minute folosind o perie curată. Apoi clătește fața și aplică cremă hidratantă.

  Pentru pielea curată și exfoliată în mod constant, aplicați această mască o dată pe săptămână.

  În timp ce cărbunele activat este folosit în general pentru eliminarea toxinelor, este posibil să doriți un pic mai mult din măștile de față. Luați în considerare următoarele opțiuni :

  MĂȘTI PENTRU A MENȚINE UMEZEALA
  Tendințele din lumea frumuseții merg la fel de repede ca acestea vin, dar măștile sunt aici pentru a rămâne. Nimic nu se compară cu sentimentul de a-ți răsfăța pielea cu o mască pe față.

  Dacă doriți sa umeziți pielea, găsiți o mască cu acid hialuronic, glicerină, dimeticonă, scualen și ceramide. Aceste ingrediente vor ajuta la construirea barierelor care vor asigura pielea cât mai umedă posibil.

  OPTEAZĂ PENTRU O MASCĂ DE LUPTĂ ÎMPOTRIVA ACNEEI
  Cărbunele activat este deja un ingredient cheie în combaterea acneei. Dacă vrei să mărești abilitățile de luptă ale măștii, folosește una cu acid salicilic. Acest lucru va ajuta la scăderea cantității de ulei din piele.

  ALEGEȚI O MASCĂ PENTRU A REDUCE SEMNELE ÎMBĂTRÂNIRII.
  Măștile cu vitaminele E și C ajută la eliminarea semnelor de îmbătrânire. Prezența acestor vitamine vă va ajuta chiar și orice riduri care pot fi prezente în piele.

  DE ȚINUT MINTE CÂND SE FOLOSESC MĂȘTI CU CĂRBUNE
  Fie că vă faceți propria mască de față sau cumpărați una din măștile de cărbune activ care sunt pe piață, veți descoperi că odată ce începeți, și voi vă veți îndrăgosti de folosirea măștilor de cărbune.

  Cu toate acestea, fiecare tendință de frumusețe populară ar trebui să fie cercetate în mod corespunzător. În timp ce există mai multe pozitive la utilizarea de cărbune activat, există câteva dezavantaje de utilizare a acestor măști, în funcție de modul în care le utilizați.

  Unii oameni găsesc că în îndepărtarea măștii de pe față, sfârșesc prin a-l smulge. Chiar dacă există multe beneficii de această masca, procesul de decojire poate provoca alte probleme:

  ÎNDEPĂRTAREA MĂȘTII ÎȚI POATE ÎNFUNDA PORII.
  În timp ce scopul unei măști de cărbune activat este de a ajuta la desfundarea porilor, opusul poate apărea.

  În timp ce speranța este că masca va lua toxinele cu ea, realitatea este că modul în care scoateți o mască poate duce la aceste toxine.

  INGREDIENTELE DIN MASCA POT BLOCA PORII
  Mai mult, unele dintre cele mai populare măști au ingrediente care pot bloca porii. Dacă o mască este făcută din petrolatum, sau parafină lichidă (ulei mineral) este probabil ca porii dumneavoastră să fie înfundați după utilizarea măștii.

  Măștile care sunt făcute cu uleiuri precum uleiul de nucă de cocos și untul d pot duce, de asemenea, la porii înfundați. În plus, veți dori să stați departe de orice produse cu miristat de izopropil și palmitat de izopropil, deoarece acestea nu sunt cele mai sănătoase ingrediente cu care să vă tratați pielea.

  GÂNDURI FINALE DESPRE MĂȘTI DE CĂRBUNE ȘI DE CE LE IUBIM
  Măștile de cărbune au devenit o capodoperă a lumii frumuseții. Cu toate pozitivele care vin de la utilizarea acestor produse de cărbune activat, nu este probabil ca acestea să nu mai fie o alegere populară prea curând. În timp ce există unele preocupări cu privire la utilizarea acestor măști, cei mai mulți oameni găsesc că acestea sunt o mană cerească pentru rutina lor facială.

  Pe măsură ce te uiți mai departe în beneficiile de masca de cărbune, țineți minte acest ghid . Cu produsele potrivite și o rutină consistentă, veți găsi că cărbunele activat este noua armă secretă a pielii tale

  Добавить комментарий