IATĂ 2 INGREDIENTE CARE ELIMINĂ KILOGRAME DE TOXINE DIN INTESTINE!

  IATĂ 2 INGREDIENTE CARE ELIMINĂ KILOGRAME DE TOXINE DIN INTESTINE!
  Merită încercat!

  De-a lungul timpului, deșeurile și substanțele toxice se acumulează și provoacă diverse probleme de sănătate, cum ar fi energie scăzută, diareea, mișcări neregulate a intestinului, sistem imunitar slăbit și constipație.

  Efectuarea curățării colonului ajută la rezolvarea tuturor acestor probleme, la creșterea funcției intestinale și la obținerea unei sănătăți generale mai bune. Este, de asemenea, cel mai important pas spre pierderea în greutate și inițierea unui program sănătos de pierdere în greutate / dietă.

  Cu toate acestea, știați că există două ingrediente uimitoare pentru curățarea colonului și îmbunătățirea sănătății și bunăstării generale?

  Kefir
  Kefirul este o băutură fermentată, de obicei făcut din lapte. Este o sursă completă de proteine cu aminoacizi esențiali, vitamine B și minerale.

  «Ceea ce este bun în kefir este că conține mai multe tulpini principale de bacterii benefice și drojdie benefică. Aceste organisme probiotice ajută la curățarea intestinelor, ajută la echilibrarea florei intestinale și la distrugerea agenților patogeni, cum ar fi E-coli și paraziți. Kefirul ajută la restabilirea sistemului digestiv, ameliorează boala inflamatorie intestinală și ajută la stimularea sistemului imunitar.

  Semințe de in.
  Inul este perfect pentru curățare. Absoarbe apa și se extinde pe măsură ce trece prin colon. Acționează ca un arbust, deoarece elimină toxinele și curăță corpul. Este umplut cu (acid alfa-linolenic), o formă de acizi grași omega-3, este cunoscut pentru proprietățile sale antiinflamatorii și capacitatea de a ușura sindromul intestinului iritabil.

  Semințele de in sunt foarte greu de digerat, deci este recomandat să le pre-măcinați înainte de a utiliza.

  Uleiul de semințe de in este, de asemenea, foarte util, dar nu este recomandat pentru curățarea colonului.

  Utilizarea chefirului și a semințelor de in
  Începeți cu o lingură de semințe de in, amestecată cu un sfert sau o treime de ceașcă de chefir înainte de micul dejun și apoi din nou înainte de culcare (unii oameni beau mai întâi chefirul în timp ce mănâncă, cum ar fi micul dejun). Ar trebui să beți cel puțin opt pahare de apă în fiecare zi. Faceți acest lucru timp de o săptămână și apoi faceți o pauză.