IATĂ CUM AFECTEAZĂ SĂNĂTATEA DACA DORMI PE PARTEA STÂNGĂ

  Toată lumea are o postură preferată de somn pe care o consideră cea mai confortabilă. Credeți sau nu, postura de somn la alegere vă poate afecta cu adevărat viața și sănătatea generală. De exemplu dacă dormi pe partea stângă, veți obține o mulțime de beneficii.

  Beneficii ale somnului pe partea stângă

  • Îmbunătățirea și buna funcționare a inimii
   Poziția dvs. de somn poate îmbunătăți funcționarea inimii, deoarece partea stângă a inimii este responsabilă pentru pomparea și distribuția sângelui în întregul sistem.

  În general, aceasta va îmbunătăți funcționarea aortei și a venei goale inferioare, adică venele care distribuie sângele inimii. Această venă mare este situată în partea dreaptă a spatelui.

  • Îmbunătățește drenajul sistemului limfatic
   Sistemul limfatic din organism joacă un rol important în eliminarea toxinelor și toxinelor. Acest lucru se datorează faptului că sistemul limfatic intră în canalul toracic, care este plasat pe partea stângă a corpului.

  Dacă dormiți pe partea stângă, veți îmbunătăți cu adevărat procesul de detoxifiere.

  • Protejează ficatul
   Ficatul dvs. se află pe partea dreaptă a corpului și este, în general, supraîncărcat dacă dormiți pe partea dreaptă. Pentru ca sistemul dvs. să se detoxifice în mod corespunzător, trebuie să dormiți pe partea stângă. Astfel, toxinele se vor elibera mai ușor.
  • Previne arsurile la stomac
   GERD sau boala de reflux gastroesofagian și refluxul de acid, cunoscut sub numele de arsuri la stomac, pot fi evitate sau tratate dacă dormiți pe partea stângă.
  • Îmbunătățește activitatea intestinului
   Un alt avantaj important care vă va ajuta sistemul să elimine deșeurile și toxinele. Compusul intestinului gros și intestinului subțire se află în supapa ileocecală, care se află pe partea stângă a corpului uman.

  Pentru a îmbunătăți procesul de eliminare a toxinelor, trebuie să începeți să dormiți pe partea stângă. Gravitatea vă va ajuta, iar conținutul va fi distribuit de la subțire la colon, ceea ce va duce la o mișcare normală a intestinului.

  Добавить комментарий