IATĂ CUM REACTIONEAZĂ CORPUL DUPĂ CE CONSUMATI 1 PAHAR DE BERE

  Berea este considerată una dintre cele mai populare băuturi. Brandurile de bere au devenit de mult eroi permanenți ai publicității sportive. Este adesea prezentată ca o completare inerentă la pizza. Mulți beau bere pentru a se împrospăta în căldură, pentru a se relaxa după o zi dificilă sau pentru a face o întâlnire cu prietenii mai distractivă. Este considerată nu la fel de dăunătoare ca băuturile mai puternice. Cu toate acestea, berea afectează organismul în același mod ca și celelalte tipuri de alcool.

  Berea, ca toate băuturile alcoolice,» deprimă » activitatea sistemului nervos central, reduce coordonarea și capacitatea de a gândi clar. Dacă beți prea mult, asigurați-vă că va veni o mahmureală. Și mahmureala este o modalitate de detoxifiere a corpului.

  Acum veți afla cum doar un pahar de bere va afecta corpul în decurs de 24 de ore. Poate că vă va face să vă schimbați atitudinea față de această băutură «sigură».

  Imediat după

  După ce primele câteva înghițituri de bere intră în stomac, alcoolul se va îndrepta direct în sânge și se va răspândi pe tot corpul.

  În 10 minute

  Corpul nu înțelege de ce beți ceva toxic și implică reacții de protecție.

  În 15 minute

  Stomacul începe să lucreze din greu pentru a elimina particulele de alcool din organism. În cele din urmă, sub acțiunea enzimelor, berea se descompune în acizi grași și apă, ceea ce are un efect sobru asupra corpului. În acest moment, ficatul funcționează la capacitate maximă, iar dacă continuați să beți, atunci vă veți îmbăta.

  30-45 minute mai târziu

  Nivelul de vârf al alcoolului din sânge.

  În 60 de minute plus

  Acum, rinichii încep să lucreze pentru a elimina otrava din organism, astfel încât există o dorință puternică de a profita de baie.

  După 12-24 ore

  Când te trezești după o «petrecere», te doare capul și te simți uscat în gură. Cele mai multe dintre simptomele mahmurelii sunt cauzate de deshidratare, care a rezultat din acțiunile organismului de a elimina substanțele otrăvitoare.

  Astfel, ideea de a bea bere poate părea bună numai din punct de vedere psihologic (pentru a vă relaxa, etc.), dar, în realitate, vă faceți rău tangibil corpului.

  Dacă vă place acest articol, distribuiți-l cu cei dragi și cu prietenii.