Iată cum să eliminați nicotina din organism în mod natural

  Vitamina C este una dintre cele mai recomandate opțiuni pentru eliminarea nicotinei din organism.

  Vitamina este capabilă să accelereze metabolismul, ajutând la generarea de noi celule albe din sânge pentru a susține această protecție.

  În plus, rolul legumelor și fructelor este foarte important pentru a ajuta organismul să absoarbă nicotina. De asemenea, vă pot ajuta să renunțați la fumat.

  Studiile au arătat că consumul de fructe și legume în cantități suficiente pe parcursul zilei vă poate ajuta să evitați dependența de țigări.

  Deci, următoarele alimente vă pot ajuta să eliminați nicotina din corpul dumneavoastră.

  • Urzica

   Planta de urzică conține fier și este un dezinfectant util și excelent în lupta împotriva infecțiilor pulmonare. În plus, este bogată în vitamine, care au un efect benefic asupra corpului.
  • Portocale

   Portocalele conțin cantități mari de vitamina C. Acest lucru va ajuta la înlocuirea vitaminei C, care scade în organism atunci când omul fumează.

  Consumul de portocale stimulează metabolismul și accelerează curățarea nicotinei și, de asemenea, ajută la reducerea stresului de fumători.

  • Spanac

   Spanacul este bogat în vitamine și acid folic, util pentru corpul dumneavoastră și este deosebit de util pentru a da nicotinei un gust rău.

  • Ceai de pin

  Dozele mari de vitamina C care ne pot da acele de pin îl fac un aliat excelent în lupta împotriva fumatului. În plus, este folosit pentru a dezinfecta gâtul și gura și ajută la menținerea sănătății pulmonare.

  • Legume
   Consumul de țelină cu alte legume, cum ar fi vinete , dovlecei, fasole verde, castraveți, contribuie la renunțarea la fumat. Dar, este recomandabil să evitați legumele dulci, deoarece există o mulțime de zahăr în ele. Glucoza poate stimula pofta de fumat.
  • Apă
   Nicotina deshidratează organismul, deci beți apă pentru rehidratare. Menținerea unei hidratări bune vă ajută organismul să elimine nicotina.
  • Broccoli
   Broccoli conține cantități mari de vitamine B5 și C. completați vitamina C și mențineți un metabolism ridicat. Broccoli conține o substanță care protejează plămânii de toxine.

  Kiwi
  Cu un kiwi delicios, mențineți curățarea corpului, detoxifierea și curățarea plămânilor.

  • Suc de morcov
   Sucul de morcov are vitaminele A, B, C , K, care ajută la eliminarea nicotinei din organism. Nicotina dăunează pielii, iar sucul de morcov este bogat în vitamine care sunt benefice pentru piele.

   Postat : retetenaturiste.net Pentru susținerea proiectului nostru dați share la acest articol, abonați-vă la pagina noastră facebook pentru a fi notificat cu articole noi  https://www.facebook.com/retetenaturiste.net/

  Добавить комментарий