Îndepărtați celulele canceroase cu foame pentru a ucide cancerul înainte de a vă ucide el

  O modalitate eficientă de a lupta împotriva cancerului este de a înfometa celulele canceroase prin foame, lipsindu-le de substanțele de care au nevoie pentru reproducere.

  Îndepărtați celulele canceroase cu foame pentru a ucide cancerul înainte de a vă ucide

  După zeci de ani de afirmații, că chimioterapia este singura modalitate de a încerca să («încerca» – cuvânt cheie), pentru a învinge cancerul, universitatea Johns Hopkins în cele din urmă începe să vorbească despre existența cale alternativă de tratament.

  • Celulele canceroase sunt în corpul fiecărei persoane.
   Aceste celule canceroase nu sunt detectate prin teste standard până când numărul lor ajunge la câteva miliarde. (Adică, atunci când cancerul este deja înrădăcinat în organism. Când medicii după tratament spun pacienților cu cancer că nu mai există celule canceroase în corpul lor, înseamnă doar că testele lor nu pot detecta celulele canceroase, deoarece numărul lor nu ajunge la o cantitate detectabilă.

  • Celulele canceroase în timpul vieții unei persoane apar în organism de la 6 la mai mult de 10 ori.
  • Atunci când sistemul imunitar uman este puternic, distruge celulele canceroase, împiedicându-le să se înmulțească și să formeze tumori.
  • Când o persoană are cancer, înseamnă că o persoană are o deficiență multiplă de nutrienți. Acest lucru poate fi cauzat de factori dependenți de mediu și stilul de viață, factori genetici și alimentari.
  • În depășirea acestei lipse multiple de nutrienți ajută la schimbarea dietei și la includerea suplimentelor alimentare în ea, ceea ce face ca sistemul imunitar să fie mai puternic.
  • Chimioterapia implică otrăvirea celulelor canceroase în creștere activă dar, de asemenea distruge celulele sănătoase în creștere activă în măduva osoasă, tractul gastro-intestinal, etc, și este capabil de a provoca leziuni ale organelor interne, cum ar fi ficatul, rinichii, inima, plămânii, etc.
  • Radioterapia, distrugerea celulelor canceroase, arde și dăunează celulelor sănătoase, țesuturilor și organelor interne.
  • Tratamentul primar prin radiații și chimioterapie reduce adesea dimensiunea tumorii. Cu toate acestea, utilizarea pe termen lung a radiațiilor și chimioterapiei nu oferă o distrugere suplimentară a tumorii.
  • Când se acumulează prea multe efecte toxice ale radiațiilor și chimioterapiei în organism, sistemul imunitar este perturbat sau distrus și, din acest motiv, organismul este expus la diverse infecții și complicații.
  • Radiațiile și chimioterapia pot provoca mutații ale celulelor canceroase și pot crește rezistența la tratament, complicând distrugerea lor. Intervenția chirurgicală poate provoca, de asemenea, răspândirea celulelor canceroase la alte țesuturi și organe.
  • O modalitate eficientă de combatere a cancerului este de a înfometa celulele canceroase prin foame, lipsindu-le de substanțele de care au nevoie pentru reproducere.

  Îndepărtați celulele canceroase cu foame pentru a ucide cancerul înainte de a vă ucide

  Celulele canceroase se hrănesc cu
  A) Cancerul se hrănește cu zahăr.

  Prin limitarea corpului de zahăr, privați celulele canceroase de o resursă alimentară importantă. Înlocuitorii de zahăr sunt produse folosind aspartam și, prin urmare, dăunătoare. Înlocuitorii mai utili sunt mierea Manuka sau melasa, dar numai în volume foarte mici. La sare de masă se adaugă substanța chimică pentru a face să pară albă. Cea mai bună alternativă este sarea de mare.

  B) Laptele determină organismul să producă mucus, în special în tractul gastro-intestinal. Cancerul se hrănește cu mucus. Prin eliminarea laptelui din dietă și înlocuirea acestuia cu lapte de soia neîndulcit, veți planta celulele canceroase într-o dietă foame.

  C) Celulele canceroase se înmulțesc activ într-un mediu acid.
  Dieta bazată pe carne este acidifiantă, este mai bine să renunți la carne. Dacă este dificil să faceți acest lucru imediat, mai întâi înlocuiți carnea de vită și carnea de porc cu pește și o cantitate mică de pui. Carnea conține, de asemenea, antibiotice aplicate animalelor, hormoni de accelerare a creșterii și paraziți care sunt dăunători, în special pentru persoanele care suferă de cancer.

  D) O dietă formată pe 80% din legume și sucuri proaspete, cereale integrale, semințe, nuci și o cantitate mică de fructe creează un mediu alcalin în organism. Restul de 20% pot fi din alimente prelucrate, gătite, inclusiv leguminoase. Sucurile de legume proaspăt stoarse conțin enzime vii, care sunt ușor digerate și ajung la un nivel celular după 15 minute, alimentând și accelerând creșterea celulelor sănătoase. Pentru a obține enzime vii (enzime) pentru a construi celule sănătoase, încercați să beți sucuri de legume proaspăt stoarse (majoritatea legumelor, și să consumați câteva legume crude de 2-3 ori pe zi. Enzimele se descompun la temperaturi de peste 40 de grade Celsius.

  E) Evitați cafeaua, ceaiul negru și ciocolata, care conțin un conținut ridicat de cafeină. Ceaiul verde este o alternativă mai utilă, are proprietăți anti-cancer. În ceea ce privește apa, este mai bine să beți apă purificată sau filtrată pentru a evita toxinele cunoscute și metalele grele din apa de la robinet. Apa distilată are un mediu acid, evitați-l.

  Îndepărtați celulele canceroase cu foame pentru a ucide cancerul înainte de a vă ucide

  • Proteina din carne este puternic absorbită de organism și necesită un număr mare de enzime digestive (enzime). Carnea nedigerată, acumulată în tractul intestinal, începe să putrezească și duce la o creștere a toxicității în organism.
  • Pereții celulelor canceroase au un strat dens de proteine. Renunțarea la carne sau reducerea consumului său eliberează enzime care atacă pereții proteici ai celulelor canceroase și permit celulelor ucigașe naturale ale organismului să descompună celulele canceroase.
  • Unele suplimente alimentare naturale susțin sănătatea sistemului imunitar (IP6, Flor-essence, Essiac, antioxidanți, vitamine, minerale, acizi grași esențiali etc.), oferind posibilitatea celulelor ucigașe naturale de a distruge celulele canceroase. Alți aditivi alimentari, cum ar fi vitamina E, sunt cunoscuți pentru a provoca apoptoza sau moartea programabilă a celulei, o metodă obișnuită a organismului de a scăpa de celulele nedorite.
  • Cancerul este o boală a minții, a corpului și a spiritului. O abordare preventivă și pozitivă a Sănătății va ajuta lupta împotriva cancerului să obțină victoria asupra bolii. Iritabilitate, sensibilitate și incapacitatea de a ierta crește nivelul de stres în organism și de a crea un mediu acid în ea. Învață să te relaxezi și să te bucuri de viață.
  • Celulele canceroase nu supraviețuiesc într-un mediu oxigenat. Exercițiul zilnic și respirația profundă ajută mai mult oxigen să ajungă la nivelul celular. Terapia cu oxigen este un alt remediu folosit pentru a distruge celulele canceroase.

  Postat : retetenaturiste.net
  Pentru susținerea proiectului nostru dați share la acest articol, abonați-vă la pagina noastră facebook pentru a fi notificat cu articole noi  https://www.facebook.com/retetenaturiste.net/ 

  Добавить комментарий