Lista alimente pe care ar trebui să le evitați în supermarketuri

  Este greu pentru tine să știi că produsele alimentare pe care le mănânci în aceste zile din supermarket-uri nu sunt sănătoase pentru tine. În general, ar trebui să stai departe de produsele alimentare care conțin prea mulți conservanți. Majoritatea oamenilor păstrează o listă de produse alimentare deoparte în mintea lor, care sunt nesănătoase pentru ei. Ei nu mănâncă astfel de alimente din această listă. Sunt multe feluri de produse alimentare simple și sănătoase pe care le ignorăm și le lăsăm pe raftul din bucătărie.

  Acum să aruncăm o privire la produsele alimentare pe care ar trebui să le evităm în supermarketuri.

  • Jeleuri

  Ursuleții de gumă sunt greu de înghițit. Ingredientele prezente în ele în zilele noastre sunt foarte diferite de cele clasice. Gelatina se utilizează în loc de pectină naturală, extrasă de obicei din stomacul porcilor. În plus, culorile utilizate pentru colorarea ursuleților de gumă sunt sintetice și pentru conservarea lor se utilizează dioxidul de sulf.

  • Batonașe de Crab

  Se pare că mâncăm gustări sănătoase de fructe de mare cu salate, dar în realitate, nu există nici măcar o uncie de crabi în aceste batonașe. Aceste bețe sunt umplute cu Gluten, amidon, și ou alb. Principalele ingrediente pe care toate batoanele de crab le au în comun sunt zahărul, aromele, coloranții și intensificatoarele aromelor. Aceste ingrediente cauzeaza dependenta-cum ar fi MSG.

  • Produse alimentare afumate

  Dacă mâncarea afumată e fumată prin metode naturale, atunci nu e nimic în neregulă cu mâncarea afumată. Dacă pe ambalajul produselor afumate sunt urme de cârlig, de bare și de bandă de rulare, atunci aceasta indică faptul că alimentele au fost fumate prin metode naturale. Cu toate acestea, există metode de fumat mai controversate, cum ar fi fumul lichid. În fumul lichid, acestea folosesc substanțe chimice nocive pentru conservare și pentru îmbunătățirea aromelor, cum ar fi formaldehida și fenolii. Și uneori, carnea veche e afumată cu chimicalele periculoase pentru a ascunde mirosul.

  • Struguri

  Strugurii au o viață foarte scurtă. Este fructul care trebuie consumat proaspăt, altfel îți va afecta sănătatea. Supermarketurile păstrează de obicei strugurii și îi tratează cu chimicale pentru a-i menține proaspeți astfel încât să-i cumpărăm. Așa că evită să le cumperi.

  Добавить комментарий