Miere Cu Turmeric: Cel Mai Puternic Antibiotic Din Lume

  Amestec puternic!
  Unul dintre condimentele cele mai folosite în prezent este turmericul.

  Oamenii folosesc tumericul în principal în bucătărie din cauza gustului său unic, dar a fost, de asemenea folosit în medicina alternativă de secole. Culoarea turmericului este unică.
  Oamenii il folosesc în principal pentru probleme digestive, răni, probleme de stomac, tăieturi minore și dislocări musculare.

  Miere cu turmeric: medicii nu pot explica puterea!

  Numeroase studii științifice au confirmat beneficiile pe care turmericul le are asupra sănătății noastre. Condimentul conține un compus activ numit curcumină, care poate reduce inflamația, dar poate trata și multe probleme digestive. Potrivit unor experți, curcumina poate, de asemenea, ajuta oamenii să prevină cancerul.

  Este plin de proprietăți antifungice și antibacteriene care ne pot ajuta în lupta împotriva numeroaselor bacterii diferite. Studiile susțin că curcumina poate ajuta celulele să supraviețuiască inflamației severe.

  De asemenea, protejează ADN-ul. Are un efect asupra a 700 de gene în corpul nostru și tratează mai mult de 160 de probleme de sănătate. Proprietățile sale antiinflamatorii ne pot ajuta să tratăm condiții cum ar fi osteoartrita.

  Mulți experți susțin că turmericul ne poate ajuta să tratăm problemele hepatice, problemele de respirație, tulburările autoimune și problemele neurologice. Acesta conține un compus numit turmeronă, care poate servi chiar ca un remediu natural împotriva bolii Alzheimer.

  Poate spori funcția creierului nostru, poate repara celulele creierului și poate suprima acumularea plăcii beta-amiloide în creier. Acesta este considerat unul dintre principalii factori ai bolii Alzheimer.

  Proprietățile antioxidante și antiinflamatorii foarte puternice inerente turmericului pot ajuta la tratarea multor tipuri de cancer, cum ar fi: cancerul de stomac, sân, plămâni, ficat și colon. Are un efect mai bun decât chimioterapia, deoarece lasă celulele sănătoase intacte în timp ce afectează celulele maligne.

  Turmericul are un efect îmbunătățit atunci când este combinat cu miere.

  Ingrediente:

  Această combinație vă poate ajuta în lupta împotriva numeroaselor bacterii, veți crește multe bacterii benefice în intestin etc.

  1 lingură de turmeric ( pulbere )
  100 gr. miere

  Preparare:

  Se amestecă aceste ingrediente într-un borcan de sticlă. Luați 1 linguriță din acest remediu la fiecare oră dacă aveți o răceală sau o gripă. În a doua zi, luați 1 linguriță de acest remediu la fiecare 2 ore. Luați aceeași doză de 3 ori a doua zi.

  Asigurați-vă că nu înghițiți imediat amestecul! Ar trebui să se topească încet în gură. Combinați-l cu o ceașcă de ceai pentru a obține rezultate optime.

  Добавить комментарий