MODALITĂȚI SIMPLE DE A FACE GÂTUL SĂ ARATE MAI TÂNĂR, ESTE FOARTE SIMPLU

  Unii cheltuie o mulțime de bani pentru a anumite proceduri cosmetice și chiar pentru intervenții chirurgicale cosmetice.

  Partea cea mai concentrată a corpului pentru frumusete si tratament este fata pentru majoritatea oamenilor. Dar gâtul este o parte pe care majoritatea timpului o ignoră. Pielea de pe gât devine, de asemenea, subțire și încrețită, deoarece vârsta unei persoane este aceeași cu pielea de pe gât.

  Platismul-mușchii gâtului, de fapt, nu sunt atașați de oase și ligamente ale corpului și, prin urmare, alunecă prin vârstă.

  Iată câteva modalități naturale de a avea un gât tânăr .

  1. Utilizarea vitaminei C
   O sursă cunoscută de antioxidant este vitamina C.
   Este foarte util să luați suplimente sau chiar produse care conțin vitamina C.
   SPF hidratant, împreună cu acesta poate spori cu adevărat efectul potrivit cercetărilor.
   Dermatologul Beatrice Molina recomanda să căutați un ser cu acid L-ascorbic pentru o absorbție rapidă a pielii.
  2. Evitați Soarele.
   Ca și alte părți ale corpului, pielea de pe gât poate fi ușor afectată de razele soarelui.
   Folosiți întotdeauna o protecție solară cu SPF de cel puțin 30 cu zinc și titan într-o compoziție care blochează atât razele UVA, cât și razele UVB.
  3. Încercați suplimentul de colagen
   Ce este colagenul? «Colagenul face parte din țesutul conjunctiv care ajută la elasticitatea și reînnoirea permanentă a celulelor pielii». De asemenea, este indicat faptul că colagenul este vital pentru elasticitatea pielii. Astfel, colagenul suplimentar va fi într-adevăr eficient.
  4. Consumați acizi grași
   Înainte de a merge la culcare, mâncați alimente bogate în acizi grași omega-3 și omega-6, cum ar fi somonul, sardinele, avocado, spanacul, semințele de in, semințele de dovleac etc. înainte de culcare. Acest lucru se datorează faptului că acești acizi grași sunt utilizați pentru a produce colagen și pentru a repara celulele pielii. Încercați să mâncați aceste alimente timp de aproximativ patru ore înainte de culcare .
   Consultarea cu un dermatolog va fi cea mai bună opțiune în această privință.

  Добавить комментарий