MODUL ÎN CARE CORPUL SEMNALEAZĂ PROBLEMELE DE SANATATE

  Este întotdeauna important să acordați atenție oricăror obiceiuri noi, mai ales dacă acestea apar brusc de nicăieri.

  1. Îngroșarea pielii. Nu ignorați problemele de piele și nu le subestimați. Atunci când pielea devine groasă și apare mâncărime, poate fi un semn al unei varietăți de probleme interne, cum ar fi tulburarea hormonală, eczema sau alergia. Puteți face mai multe teste de sânge dacă această problemă nu dispare sau se înrăutățește.

  2. Schimbarea scrierii de mână, pierderea mirosului și vise intense. Toată lumea probabil a auzit de boala Parkinson. Medicii avertizează că tremurul, încetinirea, somnul sărac și coșmarurile, precum și schimbările de vorbire și scriere pot fi semne ale bolii.

  3. Furie și comportament agresiv. Izbucnirile de furie nu pot fi întotdeauna rezultatul personalității tale. De fapt, acest lucru se poate datora depresiei spun unii cercetători. În opinia lor, depresia nu este doar o lipsă de energie sau tristețe.

  4. Dormi prea mult. Această tulburare se numește hipersomnie și poate proveni din lucruri care dovedesc că nu este doar oboseală. Unele boli autoimune pot provoca un sentiment de adormire oriunde. În plus, băuturile alcoolice înainte de culcare pot provoca acest efect.

  5. Modificări ale culorii ochilor. Medicii au observat că, dacă există un inel alb sau gri în jurul corneei ochiului, acesta poate fi un semn al colesterolului ridicat pentru persoanele sub 45 de ani. Inelul în sine este inofensiv și are doar un efect vizual.

  6. Pofta de sare. Este posibil să iubești alimentele sărate, dar când nu te mai poți controla, iar mâncarea sărată devine singurul lucru pe care îl vrei, este timpul să te întrebi de ce. Potrivit surselor medicale, aceasta poate însemna deficit de fier, anemie, deshidratare sau sindrom premenstrual.

  7. Mereu sete. Experții spun că este anormal să simți în mod constant setea. În unele cazuri, acest lucru se poate datora alimentelor pe care le consumați, deci verificați dacă mâncați prea multe alimente picante sau sărate. Setea neîncetată poate fi, de asemenea, un semn al diabetului sau al sarcinii.

  8. Dorința de a mușca gheața. Dorința de a mânca gheață poate fi ușor explicată și poate fi mai mult decât un obicei. O deficiență de fier sau anemie poate fi cauza acestei dorințe neobișnuite.