Puterea avocado — 10 Motive pentru a manca un avocado pe zi

  Tensiunea arterială

  Potasiul din avocado reglează tensiunea arterială și elimină excesul de sodiu din organism. Acest lucru ameliorează tensiunea în vasele de sânge și reduce tensiunea arterială.

  Sănătatea ochilor

  Luteina și zeaxantina sunt importante pentru vederea ta. Avocado este singurul dar al naturii, care este bogat în ambele carotenoide. Mănâncă avocado mai des pentru a preveni orbirea și problemele de vedere.

  Colesterol

  Avocado ajută să vă controlați colesterolul. Sunt bogate în grăsimi sănătoase. Oamenii de stiinta au descoperit ca avocado reglementeaza colesterolul rau (LDL).

  Diabet

  Diabeticii sunt adesea sfătuiți să mănânce avocado. Mă întreb de ce. Consumul regulat de avocado controlează nivelul insulinei și glucozei din sânge.

  Sarcina

  Avocado sunt utile atât pentru mama, cât și pentru copilul ei. O porție de avocado vă va oferi tone de vitamina B6, acid folic, vitamina C și potasiu. Veți obține imediat toate vitaminele și copilul dvs. va fi, de asemenea, sănătos.

  Schelet

  Avocado conține vitamina K. s-ar putea să credeți că aveți nevoie de calciu și vitamina D pentru oasele dvs., dar ar trebui să știți cu siguranță că vitamina K este foarte imporantă pentru corpul dumneavoastră. Îmbunătățește absorbția calciului.

  Substanțe nutritive esențiale

  Obținerea unei cantități mari de vitamine și minerale dintr-un singur fel de mâncare este o sarcină destul de dificilă. Când a fost ultima dată când ați mâncat avocado? Adăugați această delicatețe verde la mese și veți obține cantitatea potrivită de peste 20 de vitamine și minerale. O porție de avocado vă oferă 25% din vitamina C, 38% din necesarul de vitamina K, 30% din necesarul de folat și 21% potasiu.

  Absorbția nutrienților

  Avocado, pe de altă parte, ajută organismul să absoarbă substanțele nutritive necesare. Indiferent dacă mâncați în salată sau salsa, avocado vă ajută să absorbiți luteina, licopenul, beta-carotenul și alfa-carotenul.

  Grăsimi sănătoase

  S-ar putea să depuneți toate eforturile pentru a rămâne departe de grăsime, dar corpul dumneavoastră are nevoie de grăsimi sănătoase. Avocado conține grăsimi sănătoase, pentru a reduce riscul de accident vascular cerebral, atac de cord și colesterol ridicat (LDL).

  Slăbire

  Avocado pentru pierderea în greutate. Potrivit unui studiu, puteți crește saturația prin adăugarea unei jumătăți de avocado la dieta zilnică. Acest lucru dă sațietate până la 5 ore după ultima masă.

  Добавить комментарий