Puterea ierburilor Aromatice : Ce tratează Salvia, Rozmarin-ul, Oregano și Cimbru

  Asigurați-vă că includeți ierburi aromatice în dieta dvs. dacă oricare dintre simptomele descrise în acest articol sunt caracteristice pentru dvs.

  Plantele aromatice de oregano, rozmarin, salvie și cimbru au calități complementare. Fiecare dintre ele are propria «specializare» , dar dacă le consumați în mod regulat împreună, compușii fitochimici și mineralele pe care le conțin oferă o protecție fiabilă împotriva factorilor patogeni ai lumii moderne.

  Să ne concentrăm mai mult pe fiecare dintre aceste plante minunate.

  Oregano.
  Distruge bacteriile neproductive din organism, cum ar fi H. pylori, Streptococcus și E. coli, care, la rândul său, împiedică creșterea bacteriană excesivă în intestinul subțire, apariția ulcerului peptic, inflamația urechii medii și sinuzita.

  Uleiul de oregano este un excelent agent antibacterian, deosebit de eficient pentru combaterea bacteriei E. coli, care provoacă diverticulită și diverticuloză. De asemenea, are un efect antifungic, fără a da nici cea mai mică șansă unei astfel de boli de piele neplăcute, cum ar fi dermatomicoza.

  CITESTE 22 Alimente Care Stimulează Sistemul Imunitar

  Puterea ierburilor aromatice: ce tratează salviea, rozmarin-ul, oregano și cimbru

  Rozmarin.
  Un alt agent antibacterian remarcabil, specializat în distrugerea bacteriilor rezistente la antibiotice. De exemplu, are o rezistență multiplă la medicamente Staphylococcus aureus sau MRCS. Aceste bacterii dăunătoare sunt cauza infecțiilor severe, pot provoca dilatarea colonului și uneori chiar duc la moarte.

  Salvie.
  Această plantă aromatică face o treabă excelentă cu ciupercile. Consumând în mod regulat salvie, puteți scăpa cu ușurință și rapid de astfel de afecțiuni, cum ar fi epidermofitia piciorului și dermatomicoza inghinală, precum și de leziunile fungice ale sistemului digestiv. Dacă ați avut contact cu mucegaiul toxic, această plantă va ajuta și la curățarea corpului. Același lucru este valabil și pentru metalele grele toxice acumulate în tractul digestiv.

  Cimbru.
  Această plantă are un efect antiviral, distrugând enterovirusurile, gripa, norovirusul și toate tipurile de herpesvirus care provoacă boli autoimune și boala Lyme. Cimbru este arma ta secretă și foarte puternică împotriva virușilor care atacă creierul sau măduva spinării, provocând boli neurologice.

  CITESTE 7 Plante Care Tratează Mai Bine Decât Medicamentele

  Boli
  Asigurați-vă că includeți ierburi aromatice în dieta dvs. dacă suferiți de oricare dintre următoarele:

  Infecția cu H. pylori, infecția cu Streptococcus, infecția cu E. coli, creșterea bacteriană excesivă în intestinul subțire, ulcer peptic, faringită acută, infecții ale urechii, sinuzită, diverticulită, diverticuloză, ringworm, megacolonă, gripa, enterovirus, norovirus, virusul Epstein – Bbl/mononucleoza, citomegalovirus, boala Lyme, infecții respiratorii, infecții ale gingiilor, zgomote în urechi, holera, sciatica, fibromialgie, sindromul oboselii cronice, lupus, artrita psoriazică, scleroza multiplă (SM), herpes zoster, artrita reumatoida, edeme, dureri de cap, herpes simplu 1 (HSV-1), herpes simplu 2 (HSV-2), boala inflamatorie pelvina, infecții bacteriene, infecții oculare, exces de amoniac în organism.

  Simptome
  Asigurați-vă că includeți ierburi aromatice în dieta dvs. dacă oricare dintre următoarele simptome sunt caracteristice pentru dumneavoastră.

  Dureri de stomac, alergii alimentare, dureri abdominale, amețeli, oboseala cronica, de selecție (de exemplu, vaginale sau oculare), balonare, greață, tuse, anxietate, senzație de mâncărime, vezicule, erupții cutanate, dureri de cap, pruritul anal contact cu mucegai, toate simptome neurologice (inclusiv senzație de furnicături, amorțeală, crampe, spasme musculare, nevralgii și senzație de constricție în piept), inflamație a apendicelui, dureri de vezica urinara, probleme de echilibru, inerent, fenomenele stagnante din organism, dureri de urechi, exces de mucus, febră, durere în maxilarului.

  Sprijin emoțional
  Trăind în lumea modernă, ajungem în mod regulat în situații stresante, deci nu este surprinzător faptul că reacțiile emoționale la ceea ce se întâmplă sunt turbulente. Când începeți să reacționați în mod constant la totul prea acut, pierzând pacea interioară, căutați ajutor pentru ierburi aromatice. Cei patru minunați: oregano, rozmarin, salvie și cimbru – vă vor ajuta să vă recâștigi echilibrul și să întâlniți încercările zilnice de viață cu noi forțe.

  • Utilizați aceste ierburi aromate în fiecare zi când gătiți. Experimentați mai îndrăzneț și veți vedea câte feluri de mâncare preferate beneficiază de adăugarea unui vârf de oregano, cimbru, salvie și rozmarin în ele.

  Добавить комментарий