Știați că ghimbirul este un remediu perfect pentru caderea părului?

  Știați că ghimbirul este un remediu perfect pentru caderea părului?
  Ghimbirul întărește părul, împiedică să cadă și luptă eficient împotriva mătreții.

  Ghimbirul este o plantă minunată. Puține condimente sunt la fel de utile pentru organism (atât pentru sănătate, cât și pentru scopuri cosmetice). Ghimbirul a venit la noi din China. Acolo, această plantă medicinală tradițională este renumită pentru proprietățile sale utile de-a lungul secolelor. Ghimbirul este neobișnuit de bogat în uleiuri esențiale, aminoacizi, antioxidanți, vitamine și minerale, în plus, acesta va fi pur și simplu un remediu ideal pentru caderea părului și pentru stimularea creșterii lui.

  Proprietăți utile ale ghimbirului
  Proprietățile utile ale ghimbirului sunt cunoscute de oameni din antichitate. Bogăția naturală a substanțelor care fac parte din ghimbir îl face un remediu ideal pentru:

  Reducerea durerii reumatice și menstruale;
  Tratamentul gripei și a altor răceli;
  Îmbunătățirea funcționării mușchiului cardiac și a asistenței pentru bolile cardiovasculare;
  Combaterea depresiei;
  Reducerea nivelului de stres;
  Îmbunătățește digestia.

  Cum funcționează ghimbirul împotriva căderii părului?
  În ceea ce privește proprietățile ghimbirului în ceea ce privește prevenirea căderii părului și stimularea creșterii lor, putem observa următoarele:

  Ghimbirul are capacități excelente pentru îmbunătățirea circulației sângelui și a fluxului sanguin către scalp, care are un efect stimulativ asupra foliculilor de păr și astfel promovează creșterea părului. Acizii grași, care fac parte din rădăcina ghimbirului, sunt perfecți pentru părul subțire și slăbit. Ei vor restabili structura și vor readuce frumusețea și blândețea.

  După cum știți, mătreața este una dintre cauzele caderii părului. Și cheltuim bani pentru diferite mijloace care împiedică caderea părului. Cu toate acestea, nu dau nici un efect. În plus, ele pot provoca iritații, deoarece conțin elemente chimice.

  Ghimbirul, dimpotrivă, este un remediu excelent pentru mătreață și absolut natural. Prin urmare, dacă suferiți de mătreață, încercați ghimbir, proprietățile sale antiseptice naturale dau într-adevăr un rezultat perfect.

  Cum să faci o mască de păr pe bază de ghimbir?
  Această mască pentru păr pe bază de ghimbir trebuie utilizată peste o zi timp de o lună. Eficacitatea sa va fi mult mai mare, dacă veți găsi timp pentru a face un masaj cap atunci când se aplică. Procedura de 15 minute va ajuta amestecul să se absoarbă mai bine în scalp și foliculii de păr. Haideți să vedem cum să facem această mască și ce ingrediente vom avea nevoie pentru a face.

  Ingrediente:

  1 lingură de ghimbir rasă
  1 lingură de ulei de jojoba (sau ulei de măsline)
  Metoda de preparare:

  De fapt, este foarte simplu. Mai întâi trebuie să treceți rădăcina de ghimbir prin răzătoare pentru a obține o lingură completă de ghimbir ras.

  Apoi, pregătiți o lingură de ulei de jojoba. Poate fi cumpărat în orice farmacie, dar dacă încă nu va fi la îndemână, atunci ulei de măsline obișnuit .

  Puneți ambele ingrediente într-un singur recipient și amestecați bine până când se obține o masă vâscoasă de consistență omogenă. Ea va avea un miros foarte plăcut (datorită prezenței ghimbirului).

  Acum Puteți aplica (pe părul umed). Este foarte important să frecați scalpul cu mișcări circulare, numai astfel încât să puteți stimula circulația sângelui. Acest lucru este de dorit de făcut timp de 15 minute pentru a obține efectul dorit.

  Treptat, veți începe să simțiți căldură. Acesta este un semn că ghimbirul începe să acționeze. Lăsați masca pe păr timp de încă 5 minute înainte de a o spăla. După acest timp, clătiți părul cu apă caldă (nu prea fierbinte, deoarece dăunează părului).

  Acum știți despre acest remediu simplu, dar foarte eficient împotriva pierderii părului pe bază de ghimbir. Trebuie remarcat faptul că va fi util nu numai cu problema pierderii părului. Ghimbirul ajută la întărirea și repararea părului deteriorat, precum și la prevenirea mătreții. Cu utilizarea regulată (în fiecare zi), veți observa în curând un rezultat pozitiv.

  Postat : retetenaturiste.net
  Pentru susținerea proiectului nostru dați share la acest articol, abonați-vă la pagina noastră facebook pentru a fi notificat cu articole noi  https://www.facebook.com/retetenaturiste.net/ Share

  Добавить комментарий