Suc Simplu Pentru Curățarea Colonului


  Colonul este de mare importanță pentru întregul corp. Este un intestin gros, care este responsabil pentru eliminarea deșeurilor acumulate.

  Colonul este, de asemenea, un organ foarte delicat. Prin urmare, mulți oameni suferă de condiții strâns legate de colon, adică probleme digestive cum ar fi boala celiacă, IBS, fisură anală, hemoroizi, constipație cronică, și multe altele.

  Pentru a preveni aceste probleme de sănătate, ar trebui să-ți cureți colonul și să-l menții sănătos. Luați cele 3 sucuri de colon și scutiți orice fel de disconfort legat de problemele digestive. Remediul conține doar patru ingrediente pe care le aveți acasă și durează doar 5 minute să le pregătiți.

  3 Sucuri — Curățire De Colon
  Ingrediente:

  ½ Ceașcă de apă purificată
  ½ Ceașcă de suc de mere pur organic 100%
  2 linguri de suc proaspăt de lămâie
  1 linguriță de suc de ghimbir
  ½ Linguriță de sare de mare

  Instrucțiuni:

  În primul rând, se toarnă apa purificată adu-o la fierbere. Apoi, scoateți de la foc și adăugați sare de mare și se amestecă bine. După aceea, se adaugă lămâie, ghimbir, și suc de mere, și din nou se amestecă bine. Bea-l imediat după preparare, dacă este extrem de fierbinte, așteptați să se răcească un pic.

  Acest tratament trebuie să dureze doar o zi, dar puteți repeta după 7 zile, dacă doriți. Prima doză trebuie să fie imediat după ce vă treziți dimineața, cu stomacul gol. Apoi, trebuie să bei un pahar înainte de prânz și seara în jur de 6-7 p. m.

  Cu toate acestea, rețineți că femeile gravide, persoanele care suferă de diabet zaharat, sau au alergii, ar trebui să consulte medicul lor înainte de a consuma acest remediu.

  Cum aceste ingrediente ajuta problemele Digestive?

  În primul rând, sucul de mere are un efect laxativ foarte blând. De asemenea, conține concentrații mari de fructoză, glucoză și sorbitol, care ajuta la ameliorarea constipației. Nu ar trebui să-l consumați în doze mari, deoarece prin acest lucru are un efect invers.

  În al doilea rând, sucul de lămâie s-a dovedit a fi un agent foarte puternic pentru detoxifiere. De asemenea, este un antioxidant mare din cauza nivelurilor ridicate de vitamina C. nivelurile sale de acid ridicat va stimula funcționarea sistemului digestiv și mișcările intestinului.

  În al treilea rând, sucul de ghimbir accelerează digestia lent și va ajuta la constipație. Mai mult, ghimbirul scade balonarea stomacului și promovează funcția colonului.

  În al patrulea rând, sarea de mare inițiază mecanismul de detoxifiere naturală și eliminare a deșeurilor corporale acumulate. Prin urmare, ajută la funcționarea sistemului digestiv.

  Добавить комментарий