TOP 10 OBICEIURI CARE DĂUNEAZĂ GRAV RINICHILOR

thumbnail

Rinichii sunt printre cele mai importante organe din organism. Funcțiile vitale: filtrează sângele, elimină toxinele, absorb mineralele, produc urină, produc hormoni și neutralizează acizii.

Top 10 obiceiuri

 • Insuficiență de apă
  Dacă sunteți deshidratat cronic, deșeurile și substanțele toxice pot începe să se acumuleze și să provoace leziuni renale.

 • Prea multă sare în dieta ta
  Consumul zilnic de exces de sare duce la creșterea tensiunii arteriale, ceea ce creează o mulțime de stres pentru rinichi. Regulile generale sugerează nu mai mult de 5 grame pe zi.

 • Prea mult zahăr
  Consumul de zahăr în exces poate juca un rol imens în sănătatea rinichilor. Oamenii care consumă două sau mai multe băuturi dulci pe zi s-au dovedit științific că proteine în urină, primul semn al rinichilor că nu funcționează bine.

 • Deficit de vitamine și minerale
  Deficitul de vitamine și minerale este asociat cu apariția diferitelor boli, cum ar fi pietrele la rinichi.

 • Prea multă proteină animală
  Consumul unei cantități mari de carne, în special carnea roșie crește sarcina metabolică a rinichilor și duce la suprasolicitarea lor, ducând la leziuni și disfuncții renale. Încercați să limitați aportul de proteine animale și să obțineți o parte din proteine din surse de plante.

 • Consumul de alcool
  Consumul de alcool în mod moderat nu dăunează organismului nostru, dar consumul de alcool la greu desigur o face. Alcoolul este o toxină, astfel încât utilizarea sa regulată duce la suprasolicitarea rinichilor și, în viitor, la deteriorarea și boala lor.
 • Cofeina
  La fel ca sarea, cofeina crește tensiunea arterială și stresul asupra rinichilor, crescând riscul de deteriorare mai târziu.
 • Abuzul de analgezice
  Stres asupra rinichilor, ceea ce dăunează sau dăunează. În loc să ajungeți la o sticlă de analgezice, încercați remedii naturale pentru a elimina durerea, fie că este vorba de ulei esențial, iarbă sau condimente.

 • Lipsa de somn
  Somnul dă corpului timp să se vindece, inclusiv orice leziuni renale.

One thought on “TOP 10 OBICEIURI CARE DĂUNEAZĂ GRAV RINICHILOR

 1. Consumul de hrana conservata industrial , procesata industrial – inclusiv tipuri de carne, cu termene lungi de valabilitate, ce contin omg-uri , E-uri si alte substituente, bauturi carbogazoase cele care au cele mai multe reclame la tv, bauturi energizante si sau combinarea lor cu bauturi spirtoase, legume, fructe in extrasezon frumoase , impecabile ca forma, produse de patiserie din francize , produse de paine din francize care vin preparate, congelate, produse fast food care au aroma de carne sau care arata precum cascavalul sau branzeturile dar sunt complet altceva, chip-surile – dulciurile, care provin din mixuri de premixuri, iaurturile/lactatele care nu au in comun decat culoarea cu laptele, produsele pentru copii si laptele praf de la firme wow celebre pentru profiturile realizate, dar copiii cu grave afectiuni metabolice consumatori, diagnosticele si tratamentele eronate ca aduc profituri agentilor de vanzari medicilor si farma., toxinele innoculate cu efecte de bioterorism confrom prospecte, vaccinurile . Asa doar cateva din viata cotidiana care isi produc efectele pe cobai umani creduli, consumatori si consumabile ca strain e bun si altul stie mai bine, ce natural fiinta lor respinge prin toate organele si manifestarile fiziologice .

Lasă un răspuns

Back To Top
%d blogeri au apreciat: