Tratament durere de genunchi cu compresă de ghimbir


  Ghimbirul este un remediu natural eficient, ale cărui proprietăți antiinflamatorii au fost dovedite cu mult timp în urmă. Chiar și în China antică, ghimbirul a fost utilizat pe scară largă pentru ameliorarea durerii.

  Ajută la ameliorarea stării artritei, elimină durerile musculare și durerile de cap, precum și durerea genunchiului și durerea articulară a degetelor.

  Există multe modalități de a aplica ghimbir cu beneficii pentru sănătate. Cineva îl adaugă la alimente sub formă de pulbere, cineva bea suc de ghimbir dimineața. Vom vorbi despre compresa de ghimbir.

  Ce este o compresă de ghimbir și cum să o utilizați?

  Compresa de ghimbir este un remediu eficient pentru tratarea durerii musculare și ameliorarea siptomilor de vene varicoase, entorse și chiar reumatism. Fiind o componentă activă, ghimbirul provoacă senzație de arsură și, de asemenea, crește temperatura țesuturilor. Nu trebuie să vă faceți griji, pentru că așa își face face efectul în forță maximă.

  Componentele compresei penetrează adânc în piele și se îndreaptă spre cauza principală a durerii. Atunci când doare o articulație a genunchiului sau aveți dureri de gleznă, vă veți simți mult mai bine dacă aplicați o compresă de ghimbir pe picior.

  Pentru a pregăti o compresă de ghimbir, veți avea nevoie de componente disponibile.

  Ingrediente:

  70 g rădăcină de ghimbir;
  2 linguri de sare de mare;
  4 catei de usturoi.

  Preparare

  În primul rând, trebuie să curățați ghimbirul de coajă și să-l zdrobiți la maxim.
  Apoi curățați usturoiul de coajâ.
  Se amestecă ghimbirul, usturoiul și sarea de mare într-un mortar.
  Mestecați-le bine, pâna ajunge într-o stare omogenă.
  Masa rezultată se aplică pe piele în locul în care durerea deranjeaza cel mai mult, infâsurați locul cu folie de polietelilenă

  Înfășurați piciorul nu este prea strâns, dar astfel încât compresa să fie ținută.

  Durata recomandată de utilizare a compresei este de cel puțin 6 ore.

  Rețineți că compresa nu este recomandată pentru utilizare pe răni deschise. Ajută numai cu dureri interne ale articulațiilor și mușchilor.