12 Produse Pentru a Opri Căderea Părului

  Dacă sunteți îngrijorat de căderea părului sau începeți să suferiți de primele semne ale alopeciei în curs de desfășurare, aflați cum vitaminele A, B, C, zinc, calciu, fier sau sulf opresc căderea părului.

  Leguminoase
  Acestea conțin fier, împiedicând astfel căderea părului. Ele sunt bogate în proteine și au cea mai echilibrată proporție de aminoacizi.

  Conopidă
  Promovează creșterea părului și a unghiilor. Și, de asemenea, conține potasiu și 49,4 mg fosfor pentru fiecare 100 de grame de conopidă.

  Linte
  Ca toate legumele, conține fier, un mineral foarte important pentru sănătatea părului. Și conține, de asemenea, cistină, importantă pentru prevenirea căderii părului. Acestea au 670 mg de potasiu la 100 de grame de linte și 70 mg de calciu.

  Hek
  Hekul conține cistină. Potrivit dermatologului Diana Velazquez, acest aliment poate fi o sursă excelentă de important pentru păr, precum și pentru unghii datorită cistinei.

  Pui

  Vitamina B6 joacă un rol fundamental în producerea hemoglobinei (a cărui funcție este de a capta oxigenul din alveole pulmonare și transportat-l în țesuturi, precum și de a extrage dioxidul de carbon și de a-l transporta înapoi în plămâni pentru a-l șterge). Puiul fiert cu legume oferă această vitamină pentru a preveni căderea părului.

  Fistic
  După cum sa observat cu arahidele și migdalele, fisticul se luptă cu pierderea părului datorită unei doze de vitamina B7. Ca rezultat, ajută la intensificarea creșterii părului și oferă un aspect sănătos.

  Arahide
  Bogate în vitamina B7 care promovează creșterea părului, arahidele, pe lângă faptul că sunt alimente energetice, ajută la îmbunătățirea deficiențelor și acneei.

  Avocado

  Este o sursă bună de B7. Și, de asemenea, acest aliment conține 400 mg de potasiu la 100 de grame, deci, potrivit BEDCA, este important să îl adăugați în dietă pentru a preveni căderea părului.

  Midii
  Un alt element important pentru unghii și păr este zincul. Acest microelement este prezent într-o mare varietate de produse, inclusiv midii. Și, de asemenea, midiile sunt un substitut bun pentru lapte, având în vedere conținutul său ridicat de calciu.

  Broccoli
  Dermatologul Diana Velakes, spune că broccoli este esențial pentru producerea de cistină. Acest aminoacid esențial face parte din proteine și pe care corpul uman îl poate produce în mod natural. Broccoli dă corpului nostru cistina necesară pentru a preveni căderea părului.

  Floarea soarelui
  Vitamina B5 sau acidul pantotenic împiedică căderea părului, iar semințele de floarea soarelui furnizează această vitamină.

  Somon
  Pentru a vă menține părul sănătos și puternic, este important ca dieta să fie echilibrată. Și în orice dietă echilibrată nu puteți sări peste vitaminele A, B și C (în plus față de zinc, fier, cupru). Somonul oferă o doză bună de vitamina B7, care împiedică pierderea părului.

  Добавить комментарий