15 Cele Mai Puternice Antibiotice Naturale

  Natura deține multe secrete uimitoare. Multe dintre acestea au fost folosite în timpuri străvechi, dar au căzut din interes că medicina modernă a preluat controlul.

  În plus, antibioticele naturale sunt mai puțin invazive decât antibioticele standard care – atunci când sunt luate în exces – poate deteriora organismul, reduce imunitatea, și ruinează gândirea pozitivă. Între timp, aceste metode naturale au fost dovedite științific pentru a oferi beneficii organismului.

  AICI SUNT CELE MAI PUTERNICE 15 ANTIBIOTICE NATURALE CUNOSCUTE DE OM

  • Miere
   Mierea este o opțiune mare pentru proprietățile sale medicale încă din antichitate. Datorită nivelului ridicat de peroxid de hidrogen, mierea are proprietăți antibacteriene care îi permit să lupte împotriva bacteriilor, infecțiilor și bolilor.

  Astăzi, chiar și profesioniștii medicali folosesc miere. Poate ajuta la tratarea rănilor a le vindeca mai repede, așa că e bine pentru răni cronice, grefe de piele, ulcere, arsuri și plăgi. Poate chiar ajuta la vindecarea rănilor care au infecții cu MRSA.

  • Hrean
   Hrean este plin de compuși care au proprietăți medicinale active. Hreanul creează o listă lungă de lucruri pe care poate ajuta, inclusiv:

  Bacterii
  Cancer
  Răceli
  Tuse
  Gripă
  Inflamație
  Pietre la rinichi
  Congestie pulmonară
  Mucoase
  Tensiune musculară
  Oxidare
  Infecții ale tractului urinar
  Virusuri
  Acesta luptă împotriva infecției și previne îmbătrânirea prematură, în timp ce crește imunitatea și stimularea sistemului imunitar.

  • Ghimbir
   Ghimbirul este bine respectat în cercurile științifice și medicale pentru numeroasele sale proprietăți antibiotice naturale. Studiile au arătat cum ghimbirul poate lupta împotriva mai multor tipuri de bacterii.

  Unii cred, de asemenea, că această rădăcină impresionantă poate controla nivelul de zahăr din sânge al organismului.

  Ghimbirul este pur și simplu uimitor la tratarea tot felul de infecții. Poate lupta cu o mulțime de forme de diferite de boli. Nu-i de mirare că medicii antici au numit-o rădăcină miraculoasă!

  • PAU D ‘ ARCO
   Pau d ‘ Arco este un medicament natural care are atât de multe antibiotice, este folosit de secole. Studiile au descoperit că funcționează cel mai bine împotriva ciupercilor, așa că e minunat să lupți împotriva infecțiilor de această varietate și să ajuți intestinele și sistemul digestiv să rămână sănătoase.

  În esență, această plantă, cunoscută și sub numele de trompeta roz, ajută la inhibarea creșterii fungice, în special pentru Candida, și acest lucru ajută la reducerea poftelor de zahăr potențiale. Pau d ‘ Arco nu ajută doar la vindecarea infecțiilor fungice, dar ajută și la menținerea greutății.

  • OREGANO
   Oregano conține tone de antioxidanți care ajută sistemul imunitar să rămână puternic. Unii cred că oregano stimulează sistemul imunitar și acționează ca un antioxidant. Acesta poate avea, de asemenea, proprietăți anti-inflamatorii, care sunt mari pentru tratarea infecțiilor.

  Este nevoie de mai multe cercetări pentru a descoperi exact cât de exacte sunt aceste afirmații, dar există deja câteva studii care sugerează că oregano este un remediu extrem de puternic și pozitiv. Ar putea fi chiar unul dintre cele mai eficiente antibiotice naturale disponibile. Aceste proprietăți devin și mai evidente în uleiul de oregano.

  • OȚET DE MERE

  Oțetul de mere este pur și simplu ambalat cu nutrienți utili, variind de la aminoacizi la săruri minerale la vitamine. Componentele sale includ:

  Acid Acetic
  Licopen
  Acid Malic
  Niacină
  Acid pantotenic
  Pectină
  Tiamină
  Vitaminele A, B6, C Și E
  Toate aceste conținuturi fac din oțetul de mere un puternic și puternic antibiotic natural, cu o mulțime de efecte pozitive. Acesta poate lucra în scopuri antibacteriene, antivirale și chiar antifungice, în special împotriva drojdiei și fungilor, Pseudomonas aeruginosa, și chiar Staphylococcus aureus.

  Desigur, poate fi dificil să consumăm acest produs alimentar crud. O poți amesteca cu niște apă pentru a-i reduce gustul aspru.

  • GOLDENSEAL
   S-ar putea să nu fi auzit de goldenseal înainte. Este un remediu puternic, de obicei, găsite în capsule sau utilizate în ceaiuri și alte băuturi. Planta poate ajuta la funcționarea digestivă și respiratorie și de a ajuta la tratarea bolilor în aceste zone.

  Goldenseal poate avea, de asemenea, capacitatea de a vindeca infecții ale tractului urinar și diaree care rezultă din infecții bacteriene. În plus, cercetările recente arată că ar putea avea efecte pozitive asupra infecțiilor pielii, și poate preveni deteriorarea țesutului de la MRSA.

  • Curcumă
   Curcuma un remediu holistic, a găsit întrebuințări în scopuri medicinale de secole. Conform medicului Dr. Kelly Brogan, acest condiment, adesea folosit în gătitul tradițional și medicina, servește ca un mare remediu pentru inflamație datorită fenolilor săi naturali.

  Studiile au arătat că curcumina poate combate unele dintre cauzele ulcerelor gastroduodenale, precum și reducerea leziunilor gastrice cauzate de infecții. Unii au descoperit chiar că se poate ameliora alergiile și simptomele alergice pentru mulți, chiar și pentru cei cu febra fânului sau rinită.

  • Grapefruit
   Grapefruit, în special extractul său cunoscut sub numele de extract de semințe de grapefruit, este un antibiotic natural foarte puternic. Atât de eficient, încât funcționează mai bine decât o mulțime de medicamente antibacteriene.

  Extractul complet de grapefruit poate lupta împotriva negilor foarte bine, și poate lupta cu agenți patogeni în interiorul corpului.

  • Echinacee
   De sute și sute de ani, practicanții tradiționali de medicină au folosit planta echinacea în numeroasele lor remedii. După cum s-a dovedit, chiar și medicina modernă este de acord că această plantă poate produce rezultate importante pentru oameni.

  Echinacea, unul dintre tipurile acestei plante, are un puternic extract natural care îi permite să distrugă cu succes o mulțime de bacterii. Inclusiv cele deosebit de periculoase, cum ar fi Streptococcus pyogenes, fasciita necrozantă (boală carnivor), și chiar sindromul de șoc toxic.

  • Scorțișoară
   Scorțișoara este bogată în eugenol și cinamaldehidă, care sunt componente ce luptă împotriva unei varietăți de infecții. Aceasta include MRSA și E. coli. Acest condiment poate face următoarele:

  Prevenirea creșterii fungice
  Stimularea sistemului imunitar
  Tratamentul diareei
  Prevenirea vărsăturii
  Reducerea flatulenței

  • Usturoi
   Nu există sfârșit la lucrurile uimitoare pe care usturoiul le poate face pentru corpul tău. Cu capacitatea de a trata chiar și Salmonella, nu e de mirare că este unul dintre cele mai puternice antibiotice naturale cunoscute de om.

  Are proprietăți antivirale, antibacteriane, antioxidante și antifungice.
  Protejează corpul de leziunile ADN.
  Conține compuși sulfurici care vindecă și cauzează excreția infecției, chiar și cu metale grele toxice.
  Promovează sănătatea intestinală prin furnizarea de prebiotice intestinelor și sistemului digestiv.
  Poate trata tuberculoza, chiar și tipurile multi-rezistente la medicamente.
  Poate lupta împotriva paraziților și viermilor.
  Stimulează digestia.
  Are multe vitamine și minerale sănătoase.

  • FRUNZĂ DE MĂSLIN
   Știm cu toții că uleiul de măsline e bun. Dar știai că și frunza de măslin are beneficii mari? Pentru a începe cu, ea are proprietăți antibiotice pozitive care face uimitor pentru tratarea mai multor boli.

  Extractul de frunze de măsline, în mod specific, poate ajuta la tratarea malariei datorită abilităților sale de reducere a febrei, spune medicul și fondatorul Centrului Hoffman Dr.Ronald Hoffman. Chiar și în cele mai extreme boli, acest extract poate reduce febra.

  Cum face asta? Frunzele de măslin conțin oleuropeină, care împiedică apariția bacteriilor dăunătoare, a ciupercilor și a virusului în organism. Este mare pentru tratarea o mulțime de infecții diferite în timp ce ajută la reducerea colesterolului și a glucozei din sânge. Are și proprietăți antioxidante, deci e o super-plantă!

  • ARGINT COLOIDAL
   Când auzi de argint, de obicei nu te gândești la antibiotice. Dar oamenii au folosit argint coloidal pentru mai mult de un mileniu pentru a preveni deteriorarea hranei și pentru a lupta împotriva bacteriilor rele. Atunci când este folosit corect, acest argint coloidal poate ucide chiar și cele mai periculoase și potențial fatale de agenți patogeni. Ucide microbii negativi repede și nu are efecte negative asupra oamenilor care iau medicamentele.

  GÂNDURI FINALE DESPRE CELE MAI PUTERNICE ANTIBIOTICE NATURALE CUNOSCUTE DE OM
  Antibioticele naturale pot fi surprinzător de eficiente împotriva unei varietăți de condiții și boli.

  Rețineți că ar trebui să vorbiți întotdeauna cu un medic înainte de a încerca un nou supliment sau încercarea de a trata o problemă cu un leac natural. Unele remedii pur și simplu nu se potrivesc corpului.

  Добавить комментарий