7 REMEDII PENTRU A CALMA SIMPTOMELE ARTRITE

  Boala apare atunci când cartilajul articulațiilor noastre se uzează și oasele încep să se frece unul de celălalt.

  7 remedii care vor calma simptomele artritei

  O persoană care suferă de artrită dezvoltă inflamația articulațiilor, apar dureri care împiedică pacientul să trăiască o viață plină și activă. Cu ajutorul diferitelor remedii naturale, simptomele acestei boli pot fi atenuate, ceea ce va îmbunătăți calitatea vieții unei persoane și va împiedica durerea să afecteze stilul de viață.

  Cum să calmăm durerea?

  Ulei de ricin
  Mulți dintre noi nu sunt conștienți de faptul că uleiul de ricin ajută la calmarea durerii și inflamației cauzate de artrita degetelor.

  Există multe moduri diferite de a aplica acest remediu natural. Acidul ricinolic conținut în acesta are un puternic efect antiinflamator și analgezic, ceea ce permite calmarea proceselor inflamatorii și ameliorarea durerii. Prin urmare, pacienții cu artrită sunt sfătuiți să facă un masaj al mâinilor cu ulei de ricin de două ori pe zi.

  7 remedii care vor calma simptomele artritei

  Există o altă rețetă: încălziți două linguri de ulei de ricin și amestecați-l cu suc de portocale proaspăt stors. Luați acest amestec în fiecare dimineață pe stomacul gol timp de două săptămâni. În curând vei începe să observi primele rezultate ale tratamentului.

  Aveți grijă și nu depășiți doza recomandată de ulei de ricin: are un efect laxativ.

  Semințe de schinduf de fân
  Ca urmare a unui număr de studii efectuate, experții au concluzionat că uleiul acestei plante are proprietăți antiinflamatorii și un conținut ridicat de antioxidanți, permite în câteva luni să slăbească foarte mult durerea artritei.

  Cum se utilizează această plantă? Înmuiați semințele într-un pahar cu apă și lăsati pe noapte. Dimineața, aruncați apa și mâncați semințele pe stomacul gol. Pentru a obține un rezultat vizibil, este necesar să urmăriti aceasta procedura cu semințe de schinduf timp de câteva luni consecutive.

  Turmeric
  Turmeric poate fi numit în siguranță aliatul nostru principal împotriva durerii apărute în artrită. Faptul este că acest condiment are proprietăți antiinflamatorii, antiseptice, antibacteriene și este un antioxidant puternic.

  7 remedii care vor calma simptomele artritei

  Adăugați o linguriță de turmeric într-un pahar de lapte. Apoi puneți o lingură de miere. Dacă suferiți de intoleranță la lactoză, utilizați apă obișnuită în loc de lapte. Artrita se va retrage!

  Ulei de măsline
  Componenta activă oleokantal conținută în ulei de măsline, inhibă activitatea enzimelor COX-1 (ciclooxigenază-1) și COX-2 (ciclooxigenază-2). Activitatea acestuia din urmă este asociată cu procese inflamatorii. Acei oameni care consumă în mod regulat ulei de măsline sunt mai puțin expuși riscului viitor de a dezvolta artrită reumatoidă. Pentru a calma durerea și inflamația în articulațiile mâinilor, se recomandă să faceți un masaj ușor cu ulei de măsline adăugat. Pentru ca masajul să fie mai eficient, uleiul este recomandat de încălzit, adăugând în același timp un pic de ulei esențial de lavandă.

  Miere și scorțișoară
  Combinația de miere și scorțișoară este foarte benefică pentru sănătatea noastră. În ceea ce privește artrita, această combinație ajută la calmarea procesului inflamator și la ameliorarea durerii. Scorțișoară are proprietăți antiinflamatorii și este un antioxidant puternic. Mierea, după cum știți, este considerată cel mai bun antiseptic natural.

  7 remedii care vor calma simptomele artritei

  Se prepară un amestec de 1/2 linguriță de scorțișoară și 1 lingură de miere. Ia amestecul în fiecare dimineață pe stomacul gol până când durerea se va retrage.

  Sare Epsom
  Sarea Epsom este un tratament destul de popular pentru durerea artritei. Datorită ei, articulațiile afectate se relaxează, mobilitatea lor se îmbunătățește, iar durerea și inflamația se retrage. Se recomandă să faceți o baie locală: umple un vas cu apă fierbinte și adaugă două pahare de sare Epsom. Ține-ți mâinile în această apă timp de 20 de minute. Repetați procedura de două ori pe săptămână.

  Oțet de cidru de mere
  Acest produs este ieftin și accesibil și de asemenea, utilizat în tratamentul artritei degetelor. Oțetul de cidru de mere este capabil să ușureze procesele inflamatorii și să calmeze durerea.

  Se dizolvă 1 lingură de oțet de cidru de mere într-un pahar de apă și se adaugă o cantitate mică de miere. Bea medicamentul în fiecare dimineață pe stomacul gol.

  7 remedii care vor calma simptomele artritei

  Există o altă rețetă: pregătiți un pahar de oțet de cidru de mere fierbinte, adăugați 1/2 linguriță de piper de cayenne. Utilizați amestecul rezultat pentru masajul mâinilor. După aplicarea amestecului pe pielea mâinilor, așteptați 15 minute, apoi clătiți-le cu apă caldă.

  Добавить комментарий