10 Motive pentru care ar trebui să mâncăm 3 Banane zilnic!

  Incredibil de util!

  Numeroase studii au arătat că consumul a trei banane pe zi va aduce beneficii mari pentru sănătate.

  Ce este util în banane?
  Bananele sunt o sursă excelentă de mangan, potasiu, vitamina B6, biotina, cupru, și fibre dietetice.

  Mangan
  Ajută organismul să formeze țesuturi conjunctive și oase puternice, Promovează coagularea sângelui și afectează hormonii. Acest lucru este necesar pentru funcționarea corectă a creierului și a nervilor.

  Potasiu
  Este un mineral vital pentru fiecare celulă a corpului.

  Vitamina B6
  Unul dintre cele 8 vitamine B esențiale care ajută la metabolismul organismului prin transformarea alimentelor în glucoză, care produce energie. Vitamina B6 îmbunătățește, de asemenea, sănătatea ochilor, părului, pielii și ficatului. De asemenea, ajută sistemul nervos să funcționeze corect.

  Biotină
  De asemenea, face parte din familia vitaminelor B și promovează sănătatea părului și funcționarea corectă a sistemului nervos. De asemenea, ajută organismul să metabolizeze mai eficient grăsimile și carbohidrații. Cuprul este un mineral universal conținut în organism, care ajută la producerea de celule roșii din sânge și susține imunitatea. Aajută la formarea țesutului conjunctiv al oaselor și mușchilor de colagen și poate acționa ca un antioxidant.

  Îngrijirea dietetică a fibrelor reglează viteza digestiei, astfel încât o cantitate suficientă este necesară pentru digestia corectă și funcția metabolică.

  Utilizarea a trei banane pe zi

  Îmbunătățirea digestiei
  Consumul a trei banane poate ajuta la ameliorarea constipației și, de asemenea, vă face să vă simțiți sațietate pentru perioade mai lungi de timp. Acest lucru le face un produs perfect pentru micul dejun.

  Scade tensiunea arterială
  O banana este formată din aproximativ 422 mg de potasiu. Acest factor ajută la normalizarea tensiunii arteriale.

  Îmbunătățirea sănătății sistemului cardiovascular
  Alimentele bogate în fibre sunt benefice pentru inimă, astfel încât consumul a trei banane pe zi poate ajuta la reducerea riscului de boli cardiovasculare (CVS) și boală coronariană (CHD). Creșterea fibrei pe care o veți obține consumând o pereche de banane pe zi va reduce riscul de apariție a bolilor de inimă și va ajuta cu alte funcții dietetice legate de fibre, cum ar fi mișcările intestinale reglabile, digestia adecvată și absorbția nutrienților.

  Suprimarea unui sentiment de foame
  Deși există o mulțime de diete de banane de 3 zile și 7 zile care «plutesc» pe internet, includerea a trei banane în dieta zilnică vă poate ajuta să vă mențineți o talie subțire.

  Te face fericit
  Magneziul este o parte integrantă a dietei umane. Bărbații și femeile necesită 420 mg și 320 mg de magneziu pe zi, respectiv. Fără nivelurile corecte de magneziu, oamenii pot experimenta anxietate, iritabilitate, și alte tulburări de dispoziție. O banană medie conține aproximativ 27 mg de magneziu.

  Добавить комментарий