Citeste ce se îmtâmplă în organismul tău când bei Cola, în Mai Puțin De 45 de minute!!!

  Da, această băutură este foarte periculoasă pentru tine și poate provoca reacții adverse grave pentru sănătatea ta în general.


  Doamnelor și domnilor, vorbim despre sucuri. Din păcate, mulți oameni din întreaga lume beau sucuri în fiecare zi, fără să se gândească la efectele secundare.

  Pot să-ți pun o întrebare simplă – chiar știi cât de rău este sucul pentru sănătatea ta? Dacă nu, atunci vă rugăm să citiți mai departe.
  Mulți oameni știu că băuturile dulci nu sunt bune pentru sănătatea lor, dar totuși, acest lucru nu schimbă faptul că oamenii din America consumă o medie de 57 de galoane de sifon pe persoană. Mai mult de 75 miliarde dolari în valoare de sifon este încă în curs de achiziție în fiecare an, ceea ce duce la un risc crescut de diabet zaharat, obezitate, carii dentare, boli cardiace și mai mult.

  Doamnelor și domnilor, nu veți bea sucuri după ce citiți informațiile de mai jos! Da, poți avea încredere în mine! Când beți o cutie de Cola, veți avea următoarele reacții adverse: :


  După 10 minute: 10 lingurițe de zahăr vă vor afecta sistemul, care reprezintă 100% din doza zilnică recomandată.


  După 20 de minute: glicemia crește, provocând o explozie de insulină. Ficatul dumneavoastră răspunde la acest lucru prin transformarea oricărui zahăr pe care îl poate obține în grăsime.


  După 40 de minute: absorbția cafeinei este completă. Pupilele vi se dilată, tensiunea arterială crește, ca răspuns ficatul dumneavoastră varsă mai mult zahăr în sânge. Receptorii adenozinei din creierul tău sunt acum blocați prevenind somnolența.


  După 45 de minute: corpul tău crește producția de dopamină stimulând centrele de plăcere ale creierului. Notă: conform experților, acest lucru este fizic același mod în care funcționează heroina.

  Добавить комментарий