16 SEMNE CĂ AVEȚI O LIMFĂ TOXICĂ, SUPRAÎNCĂRCATĂ ȘI CUM SĂ REMEDIAȚI PROBLEMA

  Din moment ce suntem în mod constant înconjurați de numeroase toxine din diferite surse, toxinele încep să se acumuleze și să înfunde sistemul limfatic, rămânând într-o stare de stres și slăbind imunitatea.

  Sistemul limfatic face parte din sistemul imunitar. De asemenea, menține echilibrul fluidelor și joacă un rol în absorbția grăsimilor și a nutrienților solubili în grăsimi

  Sistemul limfatic implică o rețea ramificată de vase care trece prin aproape toate țesuturile noastre pentru a permite mișcarea unui lichid numit limfom. Limfa circulă în corp ca sângele. Există aproximativ 600 de ganglioni limfatici în organism. Aceste noduri se umflă ca răspuns la o infecție datorată creșterii fluidului limfatic, bacteriilor sau altor organisme și celule ale sistemului imunitar.

  Sistemul limfatic joacă un rol-cheie în sistemul imunitar, echilibrul fluidelor și absorbția grăsimilor și a nutrienților solubili în grăsimi.

  Sistemul limfatic susține fiecare sistem al corpului, deci este foarte important să-l spălați din când în când și să preveniți numeroase boli, de la celulită la cancer.

  Primul simptom al congestiei limfatice este deshidratarea. Pentru a verifica această problemă, beți apă fierbinte la fiecare 10-15 minute pe parcursul zilei și, la sfârșitul zilei, dacă gura este uscată, înseamnă că sunteți deshidratat și că limfa este supraîncărcată. Pentru a hidrata corpul, repetați acest tratament timp de 2 săptămâni.

  Iată cele mai frecvente simptome ale congestiei limfatice:
  piele uscată
  erupții cutanate sau acnee
  degete umflate
  ceață creier
  sistemul imunitar slab
  dureri de cap ușoare
  nivelurile ridicate de histamină și iritarea sunt datorate alergenilor generali de mediu
  constipație, diaree și / sau mucus în mișcări intestinale
  piele mâncărime
  oboseală
  durere și / sau rigiditate dimineața
  balonare / retenție de apă
  creșterea în greutate și grăsimea suplimentară în zona abdominală
  umflarea glandelor mamare și senzațiile dureroase cu fiecare ciclu
  hipersensibilitate

  Toate alimentele cu colorare roșie sunt agenți naturali puternici de mișcare a limfei, care detoxifică organismul, incluzând sfecla, fructele de pădure, echinacea, rădăcina roșie, cireșele, rodia și afine.

  Sfecla este una dintre cele mai de succes alimente, întrucât subțiază bila și freacă vilozitățile intestinului, de unde provine limfa digestivă.

  Prin urmare, combinați apa caldă cu consumul de alimente roșii și optimizați funcția sistemului limfatic și îmbunătățiți bunăstarea generală.