Cărbune activat — metode utile de aplicare, despre care puțini oameni știu

  Cărbunele activat este un medicament care are proprietăți de adsorbție și îl cunoaște toată lumea. Este foarte ieftin, spre deosebire de alte sorbente. Se obține din nucă de cocos sau lemn prin tratament termic. Cărbunele are o mulțime de pori care absorb substanțele toxice și țin la suprafață.

  Caracteristicile cărbunelui activat:

  Nu dăunează membranelor mucoase;
  Are proprietăți puternice de adsorbție;
  Ușor excretat din tractul gastro-intestinal;
  Non-toxic;
  Nu inhibă microflora intestinală;
  Are o formă solubilă convenabilă;
  Utilizarea prelungită provoacă constipație sau diaree.

  Aplicarea cărbunelui activat:

  Pentru a menține sănătatea orală.
  Cărbunele activat modifică echilibrul pH-ului cavității bucale, previne dezvoltarea mirosului neplăcut și a diferitelor boli. Pentru a face acest lucru, zdrobiți 2 comprimate de medicament și înmuiați o periuță de dinți umedă în pulbere. Periați dinții cu această metodă de două ori pe săptămână.

  Ameliorează sindromul mahmurelii.
  Cărbunele activat absoarbe substanțele chimice și îndulcitorii care se găsesc în băuturile alcoolice. Și dacă o luați împreună cu alcoolul, concentrația de alcool în sânge va fi mult mai mică.

  Ajută la scăderea acneei și a punctelor negre.
  Pentru a curăța pielea de elementele problematice, este necesar să se amestece 2 linguri gel de aloe și 1 comprimat de cărbune. Apoi aplicați amestecul cu mișcări ușoare de masaj pe piele, așteptați să se usuce și clătiți cu apă caldă.

  Ajută la combaterea schimbărilor legate de vârstă.
  Luând zilnic 2 comprimate se va îmbunătăți semnificativ starea și funcția rinichilor și a ficatului, care suferă foarte mult de influența alimentelor de calitate slabă și a diferitelor toxine.

  Afectează nivelul colesterolului.
  Cărbunele activat scade cu un sfert din colesterolul din sânge. Cu toate acestea, dacă o persoană suferă de deshidratare și boli ale tractului gastro-intestinal, efectul medicamentului scade semnificativ.

  Ajută la balonare.
  Pentru a scăpa de această problemă, trebuie să luați 500 mg de cărbune activat cu o oră înainte de mâncare cu un pahar de apă.

  Pentru purificarea apei.
  Un filtru de carbune activat adsorbe din apă fluorura dăunătoare care dăunează și perturbă ficatul, rinichii și sistemul imunitar.

  Proiectul ” Rețete Naturiste ” a creat recent un canal YouTube : ajută-ne să ajungem la 1000 de abonați. Tot ce trebuie să faci, doar să te abonezi la canalul nostru.
  E foarte simplu 🙂 Treceți la canal, apăsați click pe acest link -> https://www.youtube.com/channel/UCQOmjMSyED8e9LRkLlKeLzg
  Vă mulțumim.