10 proprietăți neobișnuite ale mierii de albini pe care nu le-ai bănuit!

  10 proprietăți neobișnuite ale acestui produs. Se pare că, cu ajutorul acestuia, puteți vindeca rănile și cosurile, puteți hidrata pielea uscată, puteți preveni bolile cardiovasculare, puteți vindeca gâtul inflamat și multe altele!

  Metode de aplicare a mierei

  Rănile mici sau arsuri pot fi tratate cu miere, deoarece ucide infecția și reduce inflamația.


  Deși mierea este foarte calorică, conține, de asemenea, o cantitate incredibilă de substanțe utile, printre care fier, magneziu, potasiu, zinc, calciu. Prin adăugarea de miere la dieta zilnică, vei deveni mai sănătos.


  Cu pielea uscată sau mătreața, este util să faceți băi cu miere. Pur și simplu se dizolvă puțină miere în apă caldă și se aplică amestecul pe zona dorită a pielii, se lasă pentru un timp, apoi se spală bine cu apă.


  Oamenii de știință americani au descoperit recent că mierea ajută persoanele cu niveluri scăzute de celule albe din sânge. Două linguri pe zi pot normaliza această cifră.


  Ca o mască de față, mierea previne apariția acneei. Este vorba despre proprietățile sale antiinflamatorii și antibacteriene. Puteți aplica vată de bumbac cu miere în zona problematică și lăsați-o peste noapte.


  Mierea cu scorțișoară reduce riscul bolilor cardiovasculare, scade colesterolul și întărește vasele de sânge.


  Mierea este o sursă naturală excelentă de energie. Dacă faceți sport sau conduceți un stil de viață activ, acest produs vă va ajuta să vă simțiți mereu treaz.


  Mulți susțin că mierea îi ajută să facă față alergiilor la polen. Este greu să judeci cât de adevărate sunt aceste afirmații, dar încearcă, dacă ești interesat.


  Mierea ajută organismul să facă față mai repede cu alcoolul. Deci, dacă vrei urgent să reduci procentul de alcool din sânge, știi ce să faci!

  Добавить комментарий