Cum să utilizați corect pungile de ceai pentru ochi?

  Femeile cu experiență au încetat de mult să arunce pungile folosite de ceai, deoarece acesta este cel mai valoros mijloc de medicină tradițională, ajutând ochii să-și recâștige claritatea și frumusețea pierdută.

  În plus, este un instrument simplu:

  Elimină umflarea, cercurile intunecate.
  Ameliorează inflamația din ochi.
  Perfect calmant și dezinfectant.
  Furnizează pielea din jurul ochilor cu substanțe utile, făcându-l sănătos și strâns.
  Activează sinteza colagenului și, prin urmare, are proprietăți excelente de întinerire (combate cu succes ridurile fine).
  Uleiurile esențiale conținute în ceai vă permit să transformați o procedură simplă într-o îngrijire spa completă pentru pielea din jurul ochilor.
  Compresele de ceai stimulează fluxul sanguin.
  Notă. Cele mai valoroase sunt pungile de ceai alb și verde, dar în Romania în pricipal este folosite ceaiul negru în scopuri cosmetice.

  Știați cum puteți folosi pungile de ceai pentru ochi? De fapt, pungile de ceai este un instrument foarte util, așa că nu vă grăbiți să le aruncați.

  Mulți dintre noi suferă de cercuri întunecate și pungi sub ochi. Cauza lor este cel mai adesea stresul, lipsa de somn sau chiar genetica. Un lucru este clar: ele dau un aspect obosit și nu arată prea estetic.

  Astăzi veți învăța cum să aplicați pungile de ceai folosite pentru ochi. Dacă aveți un eveniment important, un interviu de angajare sau pur și simplu doriți ca aspectul dvs. să fie luminos și atractiv, încercați opțiunile pe care le vom spune mai jos.

  Pungi de ceai de la umflarea sub ochi
  Acest mod simplu, cel puțin o dată, a folosit orice reprezentant al sexului frumos. Dacă nu ați experimentat această metodă miraculoasă de combatere a imperfecțiunilor, atunci este timpul să încercați.

  Esența: după ce ați făcutt ceai, nu aruncați pungile folosite, ci puneți deoparte. Luați două astfel de comprese, înmuiați-le într-o apă caldă, și puneți-le pe zona ochilor timp de aproximativ 20 de minute.

  Punga de ceai — datorită conținutului de taninuri și polifenol, are un efect pozitiv asupra stării pielii sub ochi. Umflarea dispare, pielea se calmează și primește nutriția necesară. În acest caz, puteți face o compresă completă prin plasarea pungilor de ceai în așa fel încât să acopere întregul ochi. Această procedură trebuie să dureze cel puțin o jumătate de oră.

  Pungi de ceai de vânătăi
  O petrecere de noapte, vizionarea unui film preferat sau după o muncă târzie la calculator, dimineața vă puteți trezi cu roșeață sau vânătăi enervante sub ochi. Apoi, toate aceleași pungi de ceai folosite vor veni la salvare.

  Doar două suficiente. Înmuiate în apă caldă, ele sunt aplicate ochilor, ținute 15 minute.

  Cu toate acestea, există un punct important aici: pe măsură ce se răcește, pungile ar trebui să fie răsturnate și apoi umezite din nou în apă caldă. Acest lucru trebuie făcut de mai multe ori.

  Este vorba despre acidul tanic, care este abundent în ceai. Ea este cea care poate avea un puternic efect antibacterian, eliminând chiar și un edem foarte puternic. Repetați sesiunile cu aplicarea pungilor timp de 7 zile, pentru a întări rezultatul și pentru a exclude apariția recidivei.

  Pungi de ceai din plante pentru ochi
  Unele plante ameliorează perfect oboseala ochilor datorită proprietăților lor antiinflamatorii.

  Mușețel medicinal (Matricaria Camomilla)
  Pungi de ceai pentru ochi de musetel
  Musetelul este unul dintre remediile tradiționale pentru tratarea problemelor oculare.
  Acest instrument este cunoscut tuturor. Deși mulți recomandă un decoct de mușețel pentru a trata o serie de infecții oculare, este foarte important să aveți grijă atunci când îl utilizați.

  Deci, studiul efectele secundare ale medicamentelor sistemice în tratamentul bolilor oculare ne avertizează că unii oameni pot avea alergii sau sensibilitate crescută la substanțele active ale plantelor medicinale.

  Cu toate acestea, dacă sunteți sigur că nu aveți alergii la mușețel, aplicarea sa va fi foarte utilă. Doar asigurați-vă că pungile sunt bine închise. În caz contrar, particulele plantei pot intra în ochi și pot provoca o infecție, cum ar fi conjunctivita.

  Cum funcționează pungile de ceai de mușețel? Este foarte simplu: ameliorarea inflamației în această zonă sensibilă a feței. Și, prin urmare, privirea devine imediat mai proaspătă și mai deschisă.

  Fenicul (Foeniculum vulgare)
  Fenicul este folosit nu numai pentru gătit, ci și pentru perfuzii. Utilizarea pungilor de ceai cu această plantă vă va permite să gestionați problema oboselii ochilor. Acest instrument va fi deosebit de util pentru cei care lucrează foarte mult la calculator și se odihnesc puțin.

  Dar pe aceasta proprietățile utile ale feniculului nu se termină. Pungile de ceai pentru ochi vă pot ajuta să rezolvați alte probleme:

  Conjunctivită: puneți pungile de ceai pe fiecare ochi timp de cel mult zece minute. Acest lucru va ajuta la reducerea iritației și a mâncărimii. Amintiți-vă că această boală este foarte contagioasă, indiferent dacă infecția virală sau bacteriană este cauza inflamației.


  Blefarita: așa se numește inflamația care apare la marginea pleoapelor. Ea are loc pe fundalul ochilor uscați, lacrimare și însoțită de alte simptome foarte iritante. Pungile de ceai pentru ochi cu fenicul ajută la ameliorarea acestor manifestări. Ele pot fi, de asemenea, utile în cazul unei probleme cum ar fi orzul.

  Sfaturi utile pentru cercuri și pungi sub ochi
  Înainte de a pune pungile de ceai pe ochi, le puteți răci. Acest lucru va ajuta la obținerea unui efect de drenaj mai pronunțat.

  Pungile de ceai ajută la rezolvarea problemelor cum ar fi cercurile întunecate, pungile sub ochi și chiar unele boli, cum ar fi conjunctivita. Cu toate acestea, vrem să vă oferim un alt sfat util cu privire la aplicarea lor. Pentru a scăpa de cercurile întunecate și pungile de sub ochi, pre-răciți pungile de ceai.

  De ce? Frigul stimulează circulația sângelui și promovează excreția excesului de lichid, care se acumulează în zona din jurul ochilor. Pentru a spori efectul, pur și simplu puneți pungile timp de câteva minute în frigider.

  Te deranjează adesea problemele oculare? Sperăm că aceste instrumente simple vă vor ajuta. Cu toate acestea, vă reamintim că trebuie să fiți foarte atenți cu infuzia de mușețel. De asemenea, asigurați-vă că punga nu este ruptă înainte de a începe procedura. În caz contrar, bucățile mici de plante pot intra în ochi și pot provoca iritații.