Cordyceps — Crește Imunitatea, încetinește procesul de îmbătrânire, crește speranța totală de viață, Beneficii şi proprietăţi Cordyceps

  Cordyceps — ciuperci din familia Ophiocordyceps. Este un tip de ciupercă parazit care are proprietăți medicinale și este utilizat în mod activ în medicină, are un efect pozitiv asupra corpului. Numele latin al ciupercii este Ophiocordyceps sinensis.

  Descriere Cordyceps
  Gustul ciupercii este dulce, iar mirosul este delicat și plăcut.

  Cordyceps încetinește procesul de îmbătrânire și crește speranța totală de viață

  Locurile de creștere a Cordyceps
  Aceste ciuperci parazite neobișnuite cresc în Munții tibet, în nordul Indiei și în Nepal. Ele sunt bine adaptate pentru a supraviețui în condițiile dure ale munților, se găsesc la o altitudine de aproximativ 4 kilometri.

  Aplicarea Cordyceps în medicină
  Aceste ciuperci sunt utilizate în mod activ în medicina tradițională tibetană. Cordyceps se mândrește cu o gamă largă de calități de vindecare. Aceste ciuperci sunt un remediu eficient pentru sindromul durerii. De asemenea, ele reduc riscul de cancer.

  Cordyceps se bucură de o cerere sporită datorită faptului că sporește libidoul, este chiar numit «Viagra Himalaya».

  Timp de secole, Cordycepsul este una dintre cele mai căutate mijloace de medicina chineză. Studiile științifice au arătat că în corpurile ale acestor ciuperci există componente biologic active care activează funcțiile vitale ale corpului.

  Pe baza de Cordyceps chinezii produc capsule și picături, pentru aceasta se utilizează 100% miceliu pur, care este prelucrat cu ajutorul biotehnologiilor moderne de înaltă tehnologie.

  Compoziția acestor ciuperci include aproximativ 40 de substanțe vitale, de exemplu:

  Vitaminele B1,2,12, K și e;

  Acizi organici: stearic, oleic, linoleic, palmitic.
  Acești acizi reduc colesterolul și normalizează tensiunea arterială;

  Mai mult de 18 tipuri de aminoacizi care întăresc imunitatea și proprietățile protectoare ale corpului;

  Oligoelemente minerale: fier, calciu, seleniu, sodiu, mangan, potasiu, cupru și zinc. Ele sunt principalele elemente pentru punerea în aplicare a proceselor metabolice din organism;

  6 tipuri de compuși nutritivi care întăresc tonul general și sistemul imunitar.

  Efectul terapeutic oferit de Cordyceps.
  Medicamentele produse pe baza acestor ciuperci au următorul efect asupra corpului:

  Efect benefic asupra inimii.
  Ele servesc ca mijloc preventiv de formare a cheagurilor de sânge, normalizează starea pacienților după un atac de cord transferat.

  Reduce în mod eficient conținutul de colesterol, reglează circulația sângelui;

  Cordyceps este unul dintre cele mai cunoscute remedii naturale pentru îmbunătățirea stării imune. În timpul săptămânii imunitatea crește cu 80%;

  Preparatele Cordyceps sunt utilizate pentru tratamentul bolilor căilor respiratorii, bronșitei și eliminării sputei. De asemenea, ele ușurează simptomele astmului.

  Cu administrarea prelungită a capsulelor, puteți renunța fără durere la fumat și puteți scăpa de tusea fumătorului;

  De asemenea, aceste ciuperci sunt folosite în lupta împotriva inflamației rinichilor. Ele cresc circulația sângelui renal, tratează insuficiența renală cronică;

  Preparatele Cordyceps reglează secreția de hormoni și adrenalină, ceea ce contribuie la creșterea funcției sexuale;

  De asemenea, preparatele pe bază de miceliu Cordyceps protejează ficatul și împiedică riscul de fiboză. Acestea sunt prezentate după tratamentul medicamentos și cu distrugerea ficatului de efectele alcoolului;

  Cel mai valoros lucru este că Cordyceps previne formarea de tumori maligne, precum și oprește sau încetinește creșterea celulelor canceroase existente;

  Capsulele Cordyceps măresc rezistența organismului, ameliorează senzația de oboseală. Medicamentul elimină rapid acidul lactic, care se colectează în mușchi după efort fizic, din care mușchii sunt răniți;

  Componentele active ale Cordyceps actualizează țesutul subcutanat, dilată vasele de sânge, normalizează circulația epidermei. Acest lucru afectează în mod optim starea pielii, normalizarea elasticității, culorii și aspectului, umflarea și vânătăile dispar.

  Această ciupercă încetinește procesul de îmbătrânire și crește speranța totală de viață.

  Spectrul de acțiune al medicamentelor pe bază de miceliu al acestor ciuperci nu este aproape limitat, ceea ce se datorează capacității sale de a spori imunitatea. Aceste medicamente declanșează mecanisme care ajută organismul slab să reziste bolii. Adică, ele îmbunătățesc activitatea fiecărui organ.

  Pentru cine este recomandat Cordyceps

  În primul rând, medicamentele bazate pe Cordyceps sunt recomandate persoanelor în vârstă;

  Pacienții cu scleroză, aritmie, accident vascular cerebral, atac de cord, cu colesterol ridicat și presiune;

  Persoanele angajate în munca fizică grea, supuși suprasolicitării, stresului și exercițiilor intelectuale;

  Pacienții cu nevrednicie renală, diabet, uremie;

  Oamenii care conduc un stil de viață sedentar;

  Bolnavi de cancer;

  Persoanele supuse terapiei cu medicamente pe termen lung;

  Fumătorii avid și abuzul de alcool;

  Pacienții cu astm, pneumonie, bronșită, hepatită cronică și tuberculoză;

  Suferind de depresie, nervozitate, alergii, răceli regulate, imunitate scăzută, slăbiciune, insomnie.

  Cordyceps în istorie

  Chinezii sunt siguri că, datorită caracteristicilor dezvoltării Cordyceps, echilibrul perfect al yin și Yang va fi atins, datorită acestui fapt el luptă împotriva numeroaselor boli.

  În Tibet și China, proprietățile medicinale ale acestor ciuperci au devenit cunoscute cu sute de ani în urmă. Localnicii numesc Cordyceps «talismanul magic»și» darul zeilor». Timp de secole, proprietățile medicinale ale cordieceselor aveau dreptul să folosească numai familiile imperiale. Acest lucru a fost legat de raritatea speciei.

  Recoltarea Cordyceps este exclusiv manuală. În timpul verii, când stroma Cordyceps germinează, țăranii din sate merg în căutarea ciupercilor care ies din pământ. Ele sunt săpate împreună cu corpurile mumificate ale insectelor. Într-un an, țăranii reușesc să colecteze până la câteva tone de Cordyceps. Pentru un kilogram, prețul acestor ciuperci ajunge la 50 de mii de dolari.

  Pentru a achiziționa cordyceps (Apasă aici)

  Добавить комментарий