ULEI DE ARBORE DE CEAI — 21 REMEDII / APLICATII

  Uleiul provine din frunzele arborelui de ceai. A fost descoperit în arborii de ceai care creșteau pe coasta australiană. Există multe beneficii a uleiului de arbore de ceai. Oricine poate găsi un motiv să-l folosească.

  Deci, doriți să aflați unele dintre utilizările mari a uleiului de arbore de ceai ? Continuă să citești și vei afla unele din modurile unice în care poate fi folosit uleiul de arbore de ceai. Beneficiile uleiului de arbore de ceai nu pot fi subestimate.

  APLICAȚII MEDICAMENTOASE
  Există destul de multe moduri de a utiliza uleiul pentru a trata afecțiunile medicale. Acest lucru este din cauza proprietăților anti-bacteriene și antiseptice ale uleiului.

  Aici sunt câteva:

  Acnee — uleiul poate ajuta la reducerea bacteriilor care cauzează inflamație și umflarea pielii. S-a demonstrat că tratează acnee ușoară până la moderată. Puteți aplica uleiul pe acnee pe diferite locuri a corpului, inclusiv fata. În plus față de reducerea bacteriilor, aceasta poate ajuta la eliminarea de ulei și murdărie din porii de piele înfundate.

  Varicelă — în trecut, aproape fiecare copil avea varicelă. Astăzi, există vaccinări, dar nici o vaccinare nu este 100% și există oameni care nu se vaccinează. Unul dintre simptomele varicelei este mâncărimea intensă pe care o poate provoca. Zgarieturile pot cauza cicatrici pe piele care pot dura o viata. Dacă utilizați ulei într-o baie caldă, aceasta poate ajuta la ușurarea mâncărimei. Dacă puteți ușura mâncărimea, se va reduce zgarieturile care cauzează cicatrici. Acest lucru este important pentru că dacă aveți cicatrici de varicelă.

  Eczema — adulții și copiii suferă de eczemă. Acest lucru înseamnă că pot obține erupții cutanate, bășici, mâncărime, și uscăciune care cauzează durere și disconfort. Uleiul are proprietăți antiseptice care ajută cu mâncărime, care pot fi cauzate de erupții cutanate și vezicule. Puteți trata petele individuale cu un amestec de ulei de nucă de cocos sau puteți trata întregul corp folosind uleiul într-o baie.

  Psoriazis — această boală duce la inflamat, piele solzos roșie care se poate sparge și răni. Uleiul are aspecte anti-bacteriene care pot ajuta la ameliorarea simptomelor de psoriazis. Dacă îl amesteci cu ulei de nucă de cocos, va ajunge la straturi mai adânci ale pielii și te va ajuta cu cicatrici. Cu cât se adâncește hidratarea, cu atât mai bine va fi starea pielii, iar numărul simptomelor va fi redus.

  Antiseptic pentru tăieturi și zgârieturi – ca și cu multe alte aplicații, proprietățile anti-bacteriene și antiseptice ale uleiului sunt excelente pentru tăieturi și zgârieturi. Acesta ajută la reducerea riscului de infecții și reduce orice umflătură și iritație.

  Vindecarea rănilor — din cauza proprietăților uleiului, vindecă rănile și vă poate ajuta să ajungeți la recuperare. Când inflamația este redusă, aceasta declanșează celulele albe din sânge, care sunt vitale în procesul de vindecare.

  Ciuperca unghiilor — chiar dacă acestea nu vor provoca daune majore, ele sunt dezgustătoare. Și, există o mulțime de medicamente pe piață, dar, uneori, pur și simplu nu vrei toate substanțele chimice și ingredientele artificiale. Poate vrei să încerci uleiul și să mergi pe calea cea mai naturală.

  Inflamarea pielii — acest lucru poate fi cauzat de orice număr de motive. După cum se menționează cu condiții specifice care duc la inflamarea pielii, uleiul poate ajuta la reducerea acestuia. Reducerea inflamației duce la mai puțin disconfort și vindecare mai rapidă.

  Frumusețe
  Este posibil să utilizați uleiul pentru scheme de frumusete si alte aplicatii. Uleiul face pielea să se simtă mai bine în timp ce oferă protecție și uciderea bacteriilor.

  Deodorant — puteți face propriul deodorant, fără toate aceste substanțe chimice cu ulei și alte câteva ingrediente. Uleiul ajută la reducerea cantității de bacterii, reducând astfel orice miros.

  Mătreața — mătreața uneori e greu să scapi de ea. Există opțiuni în magazin, desigur. Dar sunt pline de chimicale și lucruri pe care nici nu le poți pronunța. Încearcă să folosești șamponul tău preferat și să amesteci câteva picături de ulei. Va calma scalpul și va ajuta la oprirea erupției.

  Pasta de dinți — există rețete care vă permit să utilizați ulei în rețetă. Puteți obține beneficiile de ulei de arbore de ceai prin pasta de dinți. Aceste beneficii includ proprietăți anti-inflamatorii, care ajută la calmarea gingiilor și de a reduce orice sângerare pe care s-ar putea avea întâmplă.

  Machiaj demachiant — un ingredient perfect pentru un demachiant de casă. Dacă combini uleiul cu uleiul de canola, îl poți pune într-un container și îl poți folosi pe bile de bumbac pentru a-ți scoate machiajul. Îți permite să-ți hidratezi pielea și să reduci orice umflătură sau inflamație. Pielea ta va arăta mai netedă și mai sănătoasă.

  CURĂȚARE ȘI REPELENT
  Puteți folosi uleiul pentru a servi ca un curățător, fie că este pentru alimente, mâinile, sau casa ta. A face un compus infuzat cu ulei vă poate ajuta în multe feluri. Aici sunt câteva:

  Dezinfectant de mâini — pentru că uleiul are proprietăți de ucidere a germenilor, face un dezinfectant perfect pentru mâini. Are un miros plăcut și poate ajuta la uciderea bacteriilor și virusurilor. Acest lucru vă poate ajuta să vă mențineți sănătatea dumneavoastră și a familiei dumneavoastră și să vă protejeze de boli precum gripă.

  Anti-insecte — există studii preliminare care au arătat că uleiul respinge țânțarii. Acest lucru ar crea o modalitate mai naturală de a ține departe acele insecte enervante care ciumă multe zone în timpul lunilor de vară. Unii țânțari pot purta boli, astfel încât o măsură preventivă poate ajuta la protejarea împotriva acestor boli.

  Добавить комментарий