Curățarea sângelui — Remedii Naturiste, Dietă, Alimente pentru Curătarea sangelui de Toxine

  Sângele furnizează organelor interne cu oxigen vital, care, împreună cu elemente utile și vitamine, se răspândește pe tot corpul. Calitatea sângelui este principalul factor care afectează sănătatea.
  Cea mai cunoscută și mai accesibilă modalitate de îmbunătățire a compoziției sângelui este curățarea la domiciliu. Există un număr mare de mijloace, rețete și metode populare care vor ajuta la efectuarea procedurii rapid și eficient, dar nu uitați de măsurile de precauție și de pregătire adecvată.

  Când și de ce să curățați sângele

  O persoană trebuie să înțeleagă — ceea ce pătrunde în organism prin sistemul respirator și digestiv intră și în sânge, care furnizează organelor oligoelemente importante și utile. Înainte de a începe curățarea sângelui, trebuie să aflați care este cauza principală a contaminării.

  Motivele care afectează negativ compoziția sângelui :

  • Boli ale organelor interne.
  • Boli virale și infecțioase.
  • Reacții alergice.
  • Nicotina.
  • Băuturi alcoolice.
  • Medicamente.
  • Alimente grase și dăunătoare.
  • Mediu poluat.

   Conceptul principal de » purificare a sângelui » se referă la medicina naturistă. Experții cred că curățarea corpului cu preparate de origine vegetală este necesară pentru a susține bunăstarea generală.
   Cea mai bună perioadă pentru începerea procedurii este primăvara. Înainte de a începe curățarea, intestinele și ficatul trebuie aduse la normal. Problemele de sânge sunt o consecință a altor boli. Sângele purificat va absorbi reziduurile de toxine și le va răspândi pe tot corpul.
  • Remedii naturiste eficiente

  Există o opinie că produsele alimentare de culoare roșie (sfecla, afine, coacăz roșu, struguri roșii etc.) ajută la curățarea sângelui, deci este recomandat să le includeți în dietă.
  Sunt eficiente următoarele infuzii:

  • Infuzie pe miere, mărar și valerian. Aveți nevoie de două pahare de miere (lichid), un pahar de semințe de mărar zdrobite și două linguri de rădăcină mică valeriană. Se toarnă amestecul cu doi litri de apă fierbinte și se lasă timp de o zi. Strecoară și bea câte o lingură timp de 30 de minute înainte de mese dimineața (Mic dejun) și seara (cina) timp de 1 lună.
  • Infuzie pe urzică. Se toarnă un pahar de apă clocotită o linguriță de urzică zdrobită, insistă 40 de minute, se scurge. Beți o lingură cu 30 de minute înainte de mese, de două ori pe zi. Infuzia nu numai că va curăța sângele, ci va ajuta la restabilirea metabolismului.
  • Suc de sfeclă. În prima zi de utilizare, pot apărea greață și amețeli. Deci, începe procesul de curățare a corpului. Rata zilnică a sucului de sfeclă nu este mai mare de 1 cană. Nu abuzați.
  • Miere, vin Kagor, morcov, sfeclă și suc de lămâie. Un remediu naturist celebru. Toate componentele trebuie să fie în volum de 200 ml. se amestecă și se pune într-un loc rece. Luați o lingură. lingură de trei ori pe zi timp de 30 de minute înainte de mese.
  • Patlagina. Frunze uscate se toarnă cu apă fierbinte și se lasă la infuzat timp de 2 ore. Luați jumătate de pahar de cel puțin șase ori pe zi.
  • Sucuri de citrice. Cursul de curățare cu sucuri de citrice durează 3 zile. Compoziția include: portocale, grapefruit și suc de lămâie. Toate se amestecă în proporții egale, bea pe parcursul zilei câte o jumătate de pahar la fiecare 40 de minute. Se recomandă după fiecare utilizare a sucului să clătiți cavitatea bucală sau să beți prin tub, deoarece acizii afectează negativ smalțul dinților.


  Dieta pentru curățarea sângelui
  Puteți aplica un regim special de alimentare timp de 10 zile. Datorită acestui fapt, după o săptămână și jumătate, sângele va fi eliberat de elemente dăunătoare. Se recomandă utilizarea cerealelor (orez, hrișcă, mei etc.). Ca o băutură, se aplică un ceai verde ferm preparat sau apă caldă.
  Înainte de prepararea cerealelor, se prăjește puțin într-o tigaie până se schimbă nuanța.