Loțiune de casă, pentru îndepărtarea pistruilor și petele întunecate


  Această loțiune de casă este făcută din lămâie (sau oțet natural de cidru de mere) și frunze de patrunjel. Vă va ajuta să albiți pielea, să îndepărtați pistruii și petele întunecate de pe față. După utilizare, pielea dvs. va avea o culoare uniformă și un aspect bine îngrijit.


  Pătrunjelul este bogat în minerale și vitamine. Sucul acestei plante conține uleiuri esențiale bogate în mangan și potasiu

  Sucul poate fi folosit ca un medicament împotriva febrei, boli ale tractului urinar, diabet zaharat, inflamație a ochilor, boli de rinichi, și chiar impotenta.
  Pătrunjelul a fost întotdeauna apreciat în produsele cosmetice datorită proprietăților anti-edem, regenerative și de albire bine cunoscute.
  Îndepărtează perfect iritarea, umflarea și înroșirea. De asemenea, albește pielea, o reîmprospătează și o tonifică.
  Este mare pentru zona delicata din jurul ochilor.
  De asemenea, ajută la eliminarea de acnee și cosuri.


  Puteți pregăti cu ușurință această loțiune pe bază de patrunjel la domiciliu și o puteți folosi ca remediu zilnic pentru îngrijirea pielii

  Rețetă de loțiune de pătrunjel

  Ingrediente:

  -2 linguri de frunze de patrunjel tocate fin;
  -1 linguriță de suc de lămâie sau oțet de cidru de mere;
  -200 ml de apă.
  Metoda de preparare:

  Adăugați la 200 ml de apă clocotită două linguri de frunze de pătrunjel proaspăt tocate. Țineți loțiunea la foc scăzut timp de 15 minute.

  Scoateți loțiunea de la foc și așteptați să se răcească.Strângeți amestecul și apoi adăugați o linguriță de oțet de cidru de mere sau suc de lămâie.

  Se toarnă loțiunea rezultată într-un recipient de sticlă.

  Păstrați-l în frigider.

  Aplicare:

  Utilizați această loțiune de două ori pe zi-dimineața și seara.

  Această loțiune de casă strânge perfect porii de pe față. De asemenea, va curăța și va albi pielea.

  Datorită proprietăților unice ale patrunjelului, loțiunea va stimula procesul de dispariție a pistruilor și a petelor întunecate. După un timp, veți găsi tenul original frumos și luminos.Petele de pe față vor dispărea complet în decurs de o lună cu utilizarea regulată a lotiunii.

  Utilizați loțiunea în jurul ochilor!

  În cazul în care doriți să scăpați de roșeață și de cercurile întunecate din jurul ochilor, pregătiți aceeași loțiune, dar nu adăugați suc de lămâie.

  Înmuiați tifon în loțiune și puneți-l pe ochi. Faceți această procedură dimineața și seara, lăsați bandajul pe ochi timp de 5 minute.